local-stats-pixel fb-conv-api

Viņi negrib,lai tu to zinātu 210

Sveiki dārgie spoki.lv lasītāji! Šīs dienas raksts mazliet atšķirsies no iepriekšējā "viņi negrib,lai tu to zinātu", bet cerēsim, ka arī šāds raksta tips tev patiks! Patīkamu lasīšanu!
P.S - Pirmo daļu vari atrast šeit - http://spoki.tvnet.lv/vesture/Vini-negrib-lai-tu-to-zinatu/757618

770 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

emotion Skolotāja man par šīs šekspīra teorijas izmantošanu mājas darbā ielika ni. Trollu skolotājaemotion

20 0 atbildēt
Ir ļoti interesanta grāmata par Šekspīru... Dženifera Lī Karela "Šekspīra zudušais manuskripts". Tur tiek apspēlēta šī teorija par Sekspīra kā personas neeksistēšanu, bez zem viņa vārda pastāvējušo rakstnieku biedrību... Ļoti interesanta grāmata un iesaku izlasīt ikvienam, kam literatūra un Šekspīrs ir ļoti tuvi..
8 1 atbildēt

ILLUMINATI CONFIRMED

4 0 atbildēt
Ehh... Pāris gadus atpakaļ nodega man vasaras māja un kā par nelaimi, tad visa mana bibliotēka ar, aptuveni, 500 grāmatām pārvērtās pelnu kaudzē... emotion Tāpēc, piedod, palīdzēt nevaru, bet cik zinu, tad Rozē šī grāmata ir pieejama un maksā vai nu 5€ vai 7€...
2 0 atbildēt

Neesmu lasījusi Dženiferas Lī  Karelas grāmatu, taču vairākus gadus atpakaļ biju dzirdējusi  par Šekspīra kā dramaturga neeksistēšanu. Taču par Voiničas manuskriptu - tas man ir jaunums.

2 0 atbildēt

Varbūt prettanku lādiņi vienkārši izgāja cauri tiem japāņu gaisa baloniem?

2 0 atbildēt
Šekspīrs laikam tulkojas kā" šķēpu kratošais" par to par "Kalnietis" filmā tika iezviegts,ka Viljams nekad nevarētu neko tādu sacerēt.
2 0 atbildēt

Patiesiba ir tur ,araa...

0 0 atbildēt