local-stats-pixel fb-conv-api

Vēsturiski fakti (11)37

Gara laika faktu raksts - 11. daļa.

517 4 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Interneta resursi
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Aizstāj 2650 gadus vecu monētu ar kaut kādu pretīgu eiro.Diemžēl, tas pats notika ar mūsu naudu,un ir tāda sajūta,ka kāds cenšas visas valstis pārvērst vienā lielā sūdā,lai vieglāk to būtu iznīcināt.

16 0 atbildēt
Turpini lūdzu (:
7 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

357 plusi, neviena mīnusa. Esmu šeit, lai atgrieztu kārtību dabā emotion

4 1 atbildēt
Ja pat vēl ilgi pēc 2 p.k. Dažādi likumi ierobežoja melnādaino tiesības. Par tām filmām ja.. Tas tāds.. Kā korektums.. Bet sava ziņā jau stulbi.. Uzņemot filmas par kādām afrikas ciltīm taču neliksim baltos aktierus virsaisus tēlot.. Tas būtu vienkārši stulbi.. emotion Bet ja arī es tādas mazbudzeta filmas esmu ko tādu ievērojis tev taisnība.
2 0 atbildēt

Ja nemaldos, tad Filadelfija līz 1952. gadam bija pilnībā elektrizēta pilsēta, viss stransports darbojās uz elektrības, bet nāķot pāri naftas korporācijām un ''petro dollar'' izveidei viss tika iznīcināts. Pa lielam, to laiku sauc par elektro auto nāvi un paldies ASV korporācijām, kas nosaka, ko Mēs vēlamies

2 0 atbildēt

šis bijalabs,kaut nevispaties

2 1 atbildēt

Vecīt! Tā ir laba lieta, ka tevi interesē vēsture, jo šodien daudzi par to neinteresējas! Ir tikai apsveicami ka tu šajā tēmā iedziļinies, kaut ko meklē un vēlies ar to padalīties. Un tomēr! Esi uzmanīgs ja kaut ko publicē, lai nesanāk tā ka tevis pieminētie fakti neatbilst patiesībai. Ja precīzi nezini tad labāk nerunā par to, vai stāstā šo faktu piemini kā iespējamo-dzirdēto, vai tamlīdzīgi. Neņem tikai ļaunā par manu piekasīšanos! Vēlu veiksmi turpmāk.

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Nav pa daudz? Kā ienāku spokos tā priekšā fakti par vēsturi.... Zinka gribas arī redzēt kko jaunu! #ManasDomas

2 7 atbildēt