local-stats-pixel fb-conv-api

Uber fakti-ciplanetieši28

294 1

Tagad bez gramatikas kļūdām!emotion

294 1 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000
Neraksti "Šoreiz bez gramatikas kļūdām", ja to ir pilns raksts. Un es ticu, ka citplanētieši ir apmeklējuši mūsu planētu, apmeklē un to apmeklēs. Kāpēc, gan jāizrādās un jāstājas tiešā kontaktā, ja var novērot. Un jā, mēs esam par stulbu lai iepazītos ar augstāku rasi.
8 1 atbildēt

nav tādu citplanētiešu,ka es jums aku mēs no kvadras zvaigznāja tam neticam

2 0 atbildēt

ir pat ēģipte piramidas ateli kur ir ateloti NLO kuģi  emotion patiesiba vai mits to es jums nepateikšu 

2 0 atbildēt

Par pēdējo. Mēs esam ģenētiski radīti, varbūt...bet tas esot itkā pierādīts mūsu esošajā DNA, jo mums nav atrodamas sākotnējās saknes, kur visiem citiem dzīvniekiem ir. Mūs vēro kā zooloģiskajā dārzā, pēta, kā viņu radītais eksperiments aug.

2 0 atbildēt

4. - patiesībā...mums palīdzēja, bet tas bija senatnē, visas neizskaidrojamās celtnes kuras cilvēki nevarēja īsti tik precīzi uztaisīt utt. ka tika iejaukta tik akurāta lieta, kā lāzera palīdzība u.c. tehnoloģiju palīdzību...viņi(citpanētieši) visi tika uzskatīti par dieviem mūsu acīs, jo izmantoja aprakstāmas, bet neizskaidrojamas lietas, un lai to izskaidrotu priekš savām smadzenēm tolaik, viņi minēja lāzera vietā zibeni, ka "no debesīm nolaidās Dievs, savā spīdīgi apaļā karietē un ar zibeni paveica maģiskas lietas" neatceros vārdus, bet aptuveni pateicu.

2 0 atbildēt

ejam konolizēt citplanētiešus

2 0 atbildēt

Nja Ren Baltija....!!!!emotion

2 0 atbildēt

"Šoreiz bez gramatikas kļūdām"emotion visi iespringst un cenšas atrast kaut vienu gramatikas kļūdu, lai pierādītu pretējo.

1 0 atbildēt
Es neizlasīju komentārus BET ko es par šo domāju. Tātad ja pastāv planētas līdzīgas zemei tad kapēc nevarētu pastāvēt citplanētieši. Varbūt ir līdzīgi kā filmā Avatar kur viņi nelieto tehnoloğijas bet ir dabas bērni. Varbūt tuvākās(attāluma ziņā) civilizācijas vël nav attīstijušās un tās kas jau ceļo kosmosā vēl nav mūs atradušas. Par piramīdām: viņas tiešām ir vecas bet visas faronu piramīdas ir celtas tīri ar fizikas palīdzību. Un atcerieties ka piramīdu sāka celt katru reizi kā troni ieņēma jauns faronsm. Tātad laiks pietika. Tikpat labi varam minēt ka citplanētieši mūs vēro un iejauksies tikai tad, ja cilvēce Zemi novedīs līdz bojāejai.
1 0 atbildēt

ja nu viņi baidas no mums

1 0 atbildēt

Vispār Piramīdas ir vecākas nekā vēstures grāmatās rakstīts, daudzas senās lietas ir piramīdas veidolos, un ka tās nav celtas cilvēku rokām ;))  var ieslēgt loģiku un saprast to, ka nekas nav nejaušs .

0 0 atbildēt

piedod gramatika nav mana stiprā puse!

0 0 atbildēt

Nu tās tavas "teorijas" nav apstiprinājusi zinātne ,tie ir tikai minējumi , zinatniskai teorijai ir veikts pētijums to atbalsta īsti fakti (Piemērs labs ir Evolucijas teorija ) nevis ko kāds stoneris uz dīvāna uzpirda .

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

jūs nopietni tagad speciāli meklējat kļūdas?emotion

0 0 atbildēt

Pārlasīji pirms publicēji?

0 0 atbildēt

TehnOloģija. Pārējais - bik par īsu man liekas. Gribētos nedaudz garāku un detalizētāku rakstu. Bet ideja laba.

0 0 atbildēt

Mēs neesam dumji kā sliekas, Jo ja mums atņemtu mūsu tehnoloģijas mūsu attīstības līmenis būs tāds pats kā alu cilvēkam. Toties paņemot kādu no tiem ķirbjpauriem, atņemam viņam visas tehnoloģijas, izraujam no rumpi viņam visas implantētas mikrolietas, un viņš būs vel vārgāks un dumjāks par mums!

1 2 atbildēt