local-stats-pixel fb-conv-api

Tu to nedrīkstēji zināt70

1472 9

Bet tomēr uzzināsi emotion

1472 9 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

es visu šito uzskatu par kko interesantu, bet tomēr pilnāko debīlismu! Mūsdienās cilvēki tic visam ko raksta internetā, pat nepadomājot vai tas īstenībāt ir! un ja pirms teksta ir uzrakstīts "zinātnieki ir pierādījuši" tas nenozīmē ka zinātnieki jebko ir pierādījuši, un nav uzreiz jātic!

73 8 atbildēt

Par ūdens kontroli es nemaz nebrīnīšos.Nezinu kā citi,bet es varu padzerties tikai ar akas ūdeni,no pirktajiem nezinu kāpēc padzerties nevar.Vai nu tas ūdens ir pārāk attīrīts vai kā,bet jēgs no viņa nekādas.

50 3 atbildēt

tiešām interesanti! 

29 1 atbildēt

Nekad nebūtu ko tādu iedomājies.Bet nu tāda tā pasaule mums te ir.Nebrīnītos , ja mūsdienās daudzas šausmu lietas joprojām slepeni notiekas par kurām neviens nevar bilst ne vārdiņa. 

21 0 atbildēt

Zinātnieki ir pierādijuši ka ja tu uzraksti ka zinātnieki ir pierādijuši cilvēki tam automātiski notic..

15 0 atbildēt

Ceru sagaidīt turpinājumuemotion

+++

11 0 atbildēt

Taisi vel bija loti intresanti

9 0 atbildēt

Es jau šodien zinu kā kontrolēt cilvēku prātus emotion Salauzt cilvēku ir viegli emotion

11 3 atbildēt

Dabas resursu kontroles nonākšana korporāciju rokās ir traki. Ja runā par ūdens resursiem, tad tas palēnam jau notiek. Krievija ir bagāta ar ūdens resursiem, tāpat arī ar citiem dabas resursiem, bet dzīvo samērā nabadzīgi. Lielas ūdens tilpnes jau ir norobežotas. Makšķerēt nedrīkst! , Peldēt nedrīkst! Privātīpašums! un tā tālāk. Tieksiet Latvijā tas pats. Jā piekritīšu. Latvijā ir ierobežojums uz platību, bet Krievijā tas nav. Ja Tev ir nauda vari kaut pus apgabalu nopirkt.

6 0 atbildēt

Kas ir domāts ar to Lielo brāli??

5 0 atbildēt

Sava taisnība tur ir. Tāpat tie visi terorakti ir kārtējā acu aizmālēšana un amerikāņi sadzērušies ūdeni sauc "ASV, ASV!" XD

Paldies par rakstu!

4 0 atbildēt

Jā, fluorīdi ir indīgi, bet noteicošais ir tas, cik tu viņus apēd, jo mazās devās viņi ir ļoti vajadzīgi organismam, bet kas par daudz, tas par skādi. Zobu pastās un zobu tabletēs fluora īstenībā ir tik maz, ka tas nekādas blaknes nevar izsaukt, ja nu vienīgi varbūt apēdot uzreiz 5 pakas zobu pastas vienā rāvienā. 

Daudzas vielas, kuras ir ļoti toksiskas, mazos daudzumos ir tieši veselīgas un nepieciešamas organismam.

5 1 atbildēt

Es jau gadus 4 nelietoju zobupastu ar floru, tikai dabīgās zālīšu pastas, un uzlabojumi ir ievērojami, iesaku atteikties no colgate un citiem fluora mēsliem. Vēl laba ir Splat Biocalcium švakiem zobiem!

2 0 atbildēt

Lidz kaklam jau tas sazverestibas teorijas, visur nlo, satanisti un zombeshana tipa. cmon

2 0 atbildēt

too long didn't read emotion

0 0 atbildēt

Uztaisi rakstu par saucamo ''Lielo Brāli'' emotion

0 0 atbildēt

Labs raksts! Ir par ko padomāt! emotion 

0 0 atbildēt

Vel kādu tamlīdzīgu rakstu!

0 0 atbildēt
Ricards kondons.
0 0 atbildēt

Par fluoru un dzeramo ūdeni - krāna ūdenim nepievieno fluoru, bet gan fluorīdus (liela atšķirība), lai zobu emalja lēnāk demineralizētos un straujāk remineralizētos. Pieļaujamā koncentrācija ir tikai 0.5-1.0 mg/L, dabā fluorīdu saturs dzeramajā ūdenī ir ~0.4 mg/L. Vienīgais, kas var noiet greizi - bērniem varētu rasties zobu fluoroze, bet tā iemesls ir nehigiēniski apstākļi, nevis krāna ūdens.

P.S. Krāna ūdens tīrību un atbilstību kontrolē valsts.

0 0 atbildēt