local-stats-pixel fb-conv-api

Traki diktatori, par kuriem, iespējams, nemaz neesi dzirdējis21

543 2

20.gadsimts bija pilns nežēlīgu, asiņainu diktatoru, kuri nostājās pret savu cilvēku interesēm, sāka karus un stiprināja varu caur bailēm un manipulācijām. Mēs visi esam dzirdējuši par lielajiem, tādiem kā Hitlers, vai Musolīnī, bet bija arī daudzi citi, kuri bija tikpat ļauni, bet viņu kontrolē nebija tik liela un varena valsts. Manipulācija bija viņu mīļākā spēle un vara vienmēr bija tas pēc kā viņi tiecās. Lai gan viņi dzīvoja greznas dzīves par kurām viņu valsts iedzīvotāji varēja tikai sapņot, vēsturē viņus vienmēr atcerēsies par zvērībām, ko viņi pastrādāja.

543 2 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Kāds var pateikt par ko bija tas lielais naids pret ebrejiem? Visur skandina vienu un to pashu, naids pret ebrejiem, noziegumi pret cilvēci, bet Es uzskatu ka naids pret ebrejiem bija ar kautko pamatots... bet to protams noklusee, kaapeec noklusee nav ne jausmas, bet noteikti ja mes to zinaatu tad visticamaak buutu arii pret ebrejiem.

Ja man kaads meginas iestastiit ka tas naids nebija nearko pamatots, varat necensties, taadam bullshitam neticu!

14 0 atbildēt

6.nav pareizs apraksts.

Rodēzija plauka uz zēla Smita laikā, visiem turējās nauda, un visi bija pilnīgā harmonijā ar tā brīža situāciju. Ja nigeram ir darbs, tad ir nauda un viņam ir labi, valsts nodarbojās ar pārtikas eksportu uz visām āfriaks valstīm, valūta bija ieguvusi konvertējamas valūtas statusu, jo bija stabila un ar segumu. Kad Smitu gāza (un to varēja izdarīt tikai ar tiešu Anglijas, Ķīnas un PSRS palīdzību, jo vietējie lošaras nespēja karot ar Rodēzijas armiju, kas bija viena no labākajām pasaulē un kura neko negribēja dzirdēt par komunismu), un viņa vietu ieņēma tagadējais krabis, kura darbības laikā nepilnos 30 gados valsts ir nolaista līdz kliņķim. 

12 0 atbildēt

Par dažiem bija lasīts, bet bija arī kadri, par kuriem pirmo reizi lasīju. Ļoti intresants raksts tev padevies. 

+1 no manis emotion

9 0 atbildēt

Šo derētu iedot palasīt visādiem melnādainajiem rasistiem. Tad redzētu ka ādas krāsai nav nozīmes. Ja jumts ir aizbraucis tad slaktēs vienalga vai tu melns, balts vai rozā.

8 0 atbildēt

Vairāk tādu rakstu! emotion 

8 0 atbildēt

+++++

7 0 atbildēt

 emotion Riktīgi bandīti.

6 0 atbildēt

Pabaisa kompanija.Stalinam gan neviens ta isti lidzi netika...

4 0 atbildēt
Aiens Smits bija cilvēks kura laikā Rodēzija bija plaukstoša valsts. Pēc britu iejaukšanās viss tika sagrauts un sākās nemieri un lejupslīde. Nerakstiet glupības.
4 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

3 0 atbildēt

Brrrr, Varmākas

2 0 atbildēt

daži nemaz nebija tik traki...

2 0 atbildēt

Ļoti interesanti. emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Viss zināms bija

2 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Aiens Smits bija labākais līderis,ko zinu.

0 0 atbildēt

Protams, visās valstīs, kuras negrib un neklausa Pindosijai, valda diktatori, tur ir traki cilvēktiesību pārkāp;umi, korupcija un kas tik vēl. Toties, ja valsts ir paklausīga, tad nekādas diktatūras tur nekad nav bijis, par korupciju neviens neko nav dzirdējis, par cilvēktiesību pārkāpumiem nezin un tā tālāk....

0 0 atbildēt