local-stats-pixel fb-conv-api

Titānika katastrofas fotogrāfijas7

348 0

Bernise Palmere saņēma Kodak Brownie fotokameru kaut kur uz savu 17 dzimšanas dienu ap 1912.g. 10 janvāri. Viņai paveicās ceļot uz Carpathia kuģa ar savu kameru dienā, kad nogrima Titāniks.

Viņa bija devusies koppa ar savu māti ceļojumā uz Vidusjūru. Kuģa kapteinis pēc nelaimes signāla saņemšanas nekavējoties mainīja kursu un devās uz 60 jūdzes tālo Titānika nogrimšanas vietu. Bernise nākamajā rītā uzņēma pasaulslavenās fotogrāfijas ar izdzīvojušajiem, kas tik uzņemti uz Carpathia klāja. Viņa atcerējās, ka uzņemto pasažieru sejas bijas sasalušas un pilnas ar briesmām. Pirmās klases sievietēm esot bijusi cepure galvā, pat pēc kuģa nogrimšanas.

Uz kuģa Underwood & Underwood fotoaģentūras aģēnts noslēdza līgumu par 10 dolāriem ar Bernisi par viņas fotogrāfiju izplatīšanu. Tā bija smieklīga summa, ko samaksāja par bildēm, kas kļuva ļoti slavenas.

348 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Uz Titānika visas pirmās klases pasažieres valkāja garās zīda zeķes.

8 0 atbildēt

uhh katastrofa ir spēcīgs vārds, katastrofa būtu ja tgad visi pusaudži sadomatu taisit youtube videos par savu subjektīvo hui*u. es to sauktu par negadījumu, vai traģēdiju, tie gan kuri izglābās uz rezerves laivām bija pārsvarā sievietes un bērni, drošsirži noslīka, kas ir stulbums ja tā padomā jo nesens video pierādīja ka romeo totāli būtu varējis sagulēt ar matildi uz tās peldošās atlūzas veselos 12 veidos

7 1 atbildēt

Nebija redzētas. emotion

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Unsinkable  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Neredzēti! emotion 

0 0 atbildēt