local-stats-pixel fb-conv-api

"Titānika" četrkājainie pasažieri29

1218 0

Ir daudz zināms, izlasāms, redzams filmās par cilvēkiem, kuri izglābās vai aizgāja bojā XX gadsimta lielākajā kuģa katastrofā- bet! Uz "Titanika" klāja bija arī tie, kas uzticīgi kalpoja saviem saimniekiem ar visu sirdi, un bija ar viņiem kopā arī baisajos katastrofas brīžos uz kuģa....

1218 0 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Man dažreiz dzīvnieku ir vairāk žēl nekā cilvēku.

169 2 atbildēt

Vispār bēdīgs notikums. Sāpīgi pamest kādu, kas ir kā tavs ģimenes loceklis, uz kuģa. emotion

67 0 atbildēt

pohuj par cilvēkiem,galvenais ,lai dzīvniekiem viss kārtībā

46 0 atbildēt

"Titānika" turpinājums "Titāniks II: Erdelerjera Rozas un ņufaundlendieša Džeka traģiskais mīlasstāsts" - laikam izraisītu lielāku līdzpārdzīvojumu.

40 1 atbildēt

Jo vairāk man patīk suņi, jo mazāk cilvēki.

28 0 atbildēt
Man vienmersunu ir zel,jaman butu jaredz ka mans suns mirst, es dotos vinam lidzi...vai patupuretos preiks vina, i don't care!
27 2 atbildēt

Lieku + jo man pat asaras saskrēja acīs lasot šo.. :| emotion

15 0 atbildēt
Dzivnieku zeel,bet cilveks jau vienmer ir pirma vietaa,pat ja tas dzivnieks ir simtreiz labaks par to cilveku.Tada pati dziviba kaa mees vien ir,ar pukstosu sirdi,elpojam vienu gaisu uz vienas planetas,bet dazi juutas ka karali par visu zemi kur dzivnieks ir vnk tups lops.
7 0 atbildēt

Aizkustinošī... emotion

6 0 atbildēt
Ja ,piemēram, tavi draugi uz kuģa būtu riktīgi norāvuši (piedzērušies) un rāpotu, tad viņus arī varētu dēvēt par četrkājainajiem pasažieriem?
7 1 atbildēt

Un šie ir tikai daži stāsti,bet tās izūtas ,emocijas uz kuģa bija tūkstošiem cilvēku..Katrs no viņiem skatīja nāvi un postu,sāpes. Tāpē Titānika katastrofa ir viena no sirdi plosošākajām.

5 0 atbildēt
Suns ir cilvēka labākais draugs.
4 0 atbildēt

Ziniet,kas ir stulbi? Tas,ka notiek daudz lielākas katastrofas-zemestrīces,kur iet bojā 10x vairāk cilvēku,bet tās neviens nepiemin,bet Titānika katastrofu,9/11 piemin vislaik. emotion

4 0 atbildēt

So sad :(

3 0 atbildēt

Man suņi ne īpaši patīk bet žel gan. Par cilvēkiem arī žēl, jo ne visi ir ļauni! emotion

2 0 atbildēt
1945.gada 30.janvārī bija vislielākā jūras katastrofa cilvēces vēsturē, kurā nogrima kuģis "Wilhelm Gulstloff" ar vairāk nekā 7500 bēgļiem uz klāja, no kuriem izglābās tikai 1239.
1 0 atbildēt
:'( R.I.P
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Lol, stulbie tinji. Upuretu sevi, lai glābtu savu tupo pūdeli, hahaha
1 18 atbildēt