local-stats-pixel fb-conv-api

Sprīdīša piedzīvojumi 29.11.2015.29

Sveiki, spocēni! Ir pienācis laiks manam otrajam rakstam (pirmo skatīt ŠEIT). Par spīti sliktajiem laikapstākļiem un dzīvesbiedreņu dusmīgajiem skatieniem, es un mans kolēģis, nolēmām doties kārtējā ekspedīcijā. Biju nedaudz noreizējies, ka zeme varētu būt saslusi, bet, par laimi, lāpsta zemē dūrās/spraudās kā ar vazelīnu iesmērēta.

386 1 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Diemžēl arī tādi gadās, bet tāpēc nevajag vispārināt.. Tad jau visus makšķerniekus var saukt par maluzvejniekiem, medniekus par malumedniekiem.. utt Katrā barā gadās savas "melnās avis". Es parasti pirms staigašanas pa privātīpašumu, saimniekam atļauju paprasu..

9 0 atbildēt

Labi pastaigāts.. Medaļa vācu Frederiks III:

http://www.ma-shops.de/kohlross/item.php5?id=28184

8 0 atbildēt

Ļoti žēl, ka Jums ir šāda negatīva pieredze sakarā ar "racējiem", es nosodu šādu rīcību. Tādu līkroču dēļ arī šis hobijs gūst sliktu slavu. Bet kā jau pyrathe minēja, visi nav vienā maisā bāžami. Turklāt no pozitīvās pieredzes saku, ka pēc zemes īpašnieku lūguma esmu palīdzējis atrast un identificēt sprādzienbīstamus priekšmetus uz viņu laukiem, pēc tam izsaucot NMN, kuri tālāk šos priekšmetus savāc un neitralizē. Savā pieredzē gan vēl nav nācies uzdurties uz cilvēku kauliem.

6 0 atbildēt
Ļoti labi atradumi. Ir tāda lieta,ka racēju Latvija ir ļoti daudz es ari tai skaitā.Bet visa vēsturiskā manta zemē iet mazumā,līdz ar to reti kurš rādīs tās vietiņas. Bet nu lai jums veicas. Visu cieņu racējiem...
5 0 atbildēt

 

Tik ļoti "izpostījām", ka saimnieks pateica paldies par savāktajiem atkritumiem un monētiņām, ko atstājām par piemiņu. 

4 0 atbildēt

Es laikam nesaprotu mazgadīgo jociņus...  emotion 

3 0 atbildēt

12. Iespējams detaļas no sējmašīnas vai pļaujmašīnas!

3 0 atbildēt

Sveiciens kolēgām. pats jau gadus 7 ar to nodarbojos. Meklēšanas vienībā (pastāv tādas organizācijas) jau gadus 4 esmu.

Viss jau ir forši un skaisti, bet lūdzu nereklamējiet to visu šeit. Ir antikwar.lv, kur varat visas rakšanas atskaites izstādīt. 

Paldies!

4 1 atbildēt
Kas atstaj bedres,uz apstradatiem laukiem rok un atsta mīnas vai citas spradzienbistamas lietas tadiem tikai ar lapstu pa galvu.
3 0 atbildēt
Doma ko runa,ka neaprok. Varbut pie tevis atrodas tadi raceji,kas posta tavu privatipasumu un atstā bedres vaļā. Ne visi tadi ir.
2 0 atbildēt

Es arī gribētu tādu detaktoruemotion meklētu caurām naktīm

1 0 atbildēt

Sveikiņi a no kuras puses esat?

1 0 atbildēt
Ai neņem galva mani,no rītiem nav noskaņojuma.
1 0 atbildēt

NU to liek zirgam pakaljaa un plaava plavas..maz kas palicis paari no taa..14 bildee tas noteikt ir sajuugs tam apraatam...veel vareetu buut kartupel raceejs pamaz to bilzu lai saprastu.vairaak skiet ka plaaveejs

1 0 atbildēt

ehh likumi,likumi...

1 1 atbildēt

👍😀

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt