local-stats-pixel fb-conv-api

Skeleti dārgakmeņos8

224 0

Tā kā tuvojas helovīnu laiks, lūk, interesants un saistošs rakstiņš, par kādu diezgan baisu un varētu pat teikt skaistu atklājumu.

Ceru, ka jums patiks! emotion

Lai gan Losandželosas mākslas vēsturnieks, rakstnieks un fotogrāfs Pols Koudounaris (Paul Koudounaris) apgalvo, ka viņš aizraujas ar nāvi ir ne vairāk kā jebkurš cits cilvēks, tomēr viņš velta savu karjeru , lai izpētītu un dokumentētu diezgan baisas vietas, piemēram, baznīcas krematorijas, kapličas un kauliem rotātas svētnīcas. Tas arī bija iemesls, kāpēc kādas ekspedīcijas laikā mazā Vācijas ciematiņā viņam kāds vīrs pajautāja: "Vai jūs interesē apskatīt vecu, pussabrukušu baznīcu mežā, kurā ir skelets, kas ietērpts dārgakmeņos un tur tasi ar asinīm savā kreisajā rokā it kā viņš piedāvātu jums grauzdiņu? " Koudounaris, protams, piekrita.

Tas, ko viņš tur atklāja, bija patiešām pārsteidzoši!

224 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Nāve nav skaista un miruši cilvēki ne tik + viņu skeletus apdaiļot? Nu wtf?

Bet pluss par info un centību. :)

3 0 atbildēt

Diezgan daudz aplamību. Senos laikos, ja kādu baznīcu nosauca kāda svētā vārdā,šīs baznīcas altārī vajadzēja atrasties arī attiecīgā svētā relikvijām- mirstīgajām atliekām, kaut kam, ko svētais lietojis savas dzīves laikā-piemēram lūgšanu krellītēm ,tērpa fragmentam  jeb kaut kam citam. Vācija ir sena kristietības zeme, tāpēc tur šīs ļoti senās relikvijas ir tādā daudzumā. Latvijas senākajās baznīcās varbūt ir tikai kut kāds sīkums- izņemot varbūt sv Meinardu, kurš atrodas Doma baznīcas altāra daļā. 

2 0 atbildēt

damn,tad re kur tā nabagu saziedotās naudiņas daļa tiek novirzīta - skeletu uzpucēšanai  emotion

 

*par rakstiņu, Paudies,bija interesanti uzzināt)

1 0 atbildēt

Tas tik ir kaut kas interesants ...emotion

0 0 atbildēt

Te tev nu bus ziedod naudu baznicai,,,, re kur paliek! Tad nebrinaties 3100 gada atradis musu Beniti sveto 10000000000$ v'ertos kreklos un bikses metajamies pa vatikana skapjiem~!!!! emotion

0 0 atbildēt