local-stats-pixel fb-conv-api

Sazvērestības teorijas kuras izrādījās patiesas7

Daudzi notikumi tiek sabiedrībā norakstīti kā sazvērestības teorijas tādēļ, ka tie ir pārāk mežonīgi, lai būtu patiesība, pārāk šokējoši un apkaunojoši, lai būtu pieņemami.

Lai arī izklausās neticami, dažas no šīm sazvērestības teorijām izrādās patiesi notikumi, paplašinot iespējamā robežas. Šeit ir dažas šādas teorijas, kas, kā izrādās, nebija kāda iztēles augļi.



380 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Pašnāvība ar 2 šautām brūcēm galvā? Seems legit. 

22 0 atbildēt

super  ļoti interesanti emotion

nākamo daļu 

2 0 atbildēt

Video no Kuveitiešu meitenes viltus liecības:

https://www.youtube.com/watch?v=LmfVs3WaE9Y

1 0 atbildēt

Veicot pasnavibu ar automatu var visas tris lodes dabut galva...elementari...        Zinu gadijumu kad sieviete izdarija pasnavibu ar revolveri(naganu),iesaujot sev divas lodes ,gan ne galva....Nezinatajiem piebildisu ka ar naganu vispar vajag speku lai izsautu ,ja vispirms ,,neuzvelk gaili,,....

0 0 atbildēt
Es nekad nespēšu noliegt, ka ASV ir un būs ģeniālākā nācija uz Zemes.. Lai spētu tik labi noslepenot, safabricēt visādus dokumentus, eksperimentus, kara darbības. Tur amerikāņiem var dot 100 punktus uz priekšu. Da tur katrs prezidents aiz sevis velk desmitiem sazvērestību teoriju, no kurām vairākums ir patiesas. Par ASV Kongresu un CIP labāk vispār paklusēt..
0 0 atbildēt

seit mes redzem idiotu

0 2 atbildēt