local-stats-pixel fb-conv-api

Šausmu filmu vēsture. I7

Šo rakstu vēlējos veidot, jo šausmu filmas mūsdienās netiek augstu vērtētas. Labu filmu ir labi jāmeklē, tāpēc ir interesanti, kādas problēmas šo žanru ir piemeklējušas? Tāpat es gribētu pārbaudīt savas zināšanas par kino nozari. Sāksim ar vēsturi.

321 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Esi pacenties! +
4 0 atbildēt

Džonu Lenonu sašāva pie daudzdzīvokļu mājas, sauktas "Dakota", kurā viņš dzīvoja. Šī pati māja ir izmantota "Rozmarijas bērnā" ārskatu filmēšanā. Šāvējs sevi uzskatīja par kristieti un "Bītlu" fanu, kuru bija aizvainojis Lenona neuzmanīgais komentārs, ka "Bītli" 1966. gadā bija populārāki par Jēzu Kristu. Kam es varētu piekrist. Taču pateikt kaut ko tādu Amerikas Dienvidos nozīmēja vārda tiešā nozīmē izsaukt uguni uz sevi. Un zināmu lomu tajā visā spēlēja Dž. D. Selindžera grāmata "Uz kraujas rudzu laukā", pēc kuras galvenā varoņa aizkustinošā piemēra aptrakušais biedrs vēlējās veidot savu dzīvi. Čepmens (nopratināšanā): "Es esmu pārliecināts, ka pa lielai daļai es esmu Holdens Kolfīlds. Tādā gadījumā mazākajai daļai no manis ir jābūt Velnam." Sorry, ja tulkojums nav pārāk izcils...

2 0 atbildēt

Aplis (The Ring) iznāca 2002 nevis 1998 gadā.

0 0 atbildēt

kas ir antikrists? 

0 0 atbildēt

Bija ļoti interesanti ieskatīties šī filmu žanra vēsturē... emotion

0 0 atbildēt

Ieliku ļoti treknu plusu. Bija interesanti iskatīties šausmu filmu vēsturē, jo tā ir tikpat krāšņa kā Eiropas vēsture. Starp citu ''Motorzāģa Slaktiņš Teksasā'' ir mana mīļākā šausmene!

0 0 atbildēt