local-stats-pixel fb-conv-api

Prātu kontrolējošs kāpurs!!17

408 5

Lapsenes ir daudz bīstamākas un tajā pat laikā - fascinējošākas, nekā jūs domājāt! Runa, protams, nebūs par pašām lapsenēm, bet gan to kāpuriem.

Lieta ir tāda, ka zinātnieki ir atklājuši īpašu lapseņu kāpuru sugu, kas spēj kontrolēt prātu! Nopietni! Šie kāpuri, pazīstami kā Reclinervellus nielseni, tiek klasificēti kā parazīti (kā redzams, lapsenes jau no kāpuru stadijas ir kaitinoši parazīti).

Vel fascinējošāks fakts ir tas, ka šie kāpuri manipulē tieši ar ZIRNEKĻU prātiem! Zirnekļi tiek izmantoti, lai uzbūvētu kāpuram guļvietu. Jāpiebilst, ka šī procesa laikā kāpurs izsūc visas zirnekļa iekšas.

*Labu apetīti*



408 5 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Un ja cilvēkam tādi ielien smadzenēs emotion

8 0 atbildēt

kill all wasps emotion

7 0 atbildēt

Ļoti interesanti! emotion

4 0 atbildēt
Brt jums vemt negribās nēdot? emotion
4 0 atbildēt
Vispār jau lapsene,sirseņi ir ļoti noderīgi kukaiņi.Tikai nevajag viņiem līst klāt,jo viņi aizsargā savu teritoriju.
4 0 atbildēt

''Vel fascinējošāks fakts ir tas, ka šie kāpuri manipulē tieši ar ZIRNEKĻU prātiem! Zirnekļi tiek izmantoti, lai uzbūvētu kāpuram guļvietu. Jāpiebilst, ka šī procesa laikā kāpurs izsūc visas zirnekļa iekšas.'' Autors- Zirnrēklisemotion  Pats piedzīvoji uz savas ādas?emotion

Bet par rakstu, +!

4 0 atbildēt

Ja nemaldos vel ir lapseņu suga, kas savas oliņas iedēj mārītes un tad mārītes kļūst par aukli un sargu kāpuram, kurš pa to laiku ēd sargātāju. Pēc šāda nevēlamas iznēsāšanas bieži mārītes nomirst, bet ne vienmēr.

Un šādi kāpuri nespētu kontrolēt cilvēkus, esam pārāk lieli un mums ir sarežģītākas smadzenes un ļoti kaitīgs dzīves veids, bet protams, šāds kāpurs var nodarīt lielu postu, tas ir sākt ēst smadzenes, kā rezultātā cilvēkam var būt kustības traucējumi vai pat nāve!

3 0 atbildēt
Taas sweet dreams bija vietā
2 0 atbildēt

Nabaga zirnekļi! Dievinu zirnekļus.  emotion 

2 0 atbildēt
Pretiigi tas viss izklausaas bet rakts ideaals + tev no manis emotion
2 0 atbildēt

Ak lūdzu, šausmas.. Fuj, iekšēji sašķiebās šūnas, ka es tagad iedomājos, ka šitāds pretīgs parazīts luncinās un tad fuj,.. nē man slikti paliek  emotion 

2 0 atbildēt

lapsenes vispār dzimst lapseņu pūžņos.... šitie ir mutanti...

1 0 atbildēt

šitādas briesmas emotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt