local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmo pasaules valstu problēmas33

479 22

Salīdzinājumā ar trešo pasaules valstu problēmām - traģiski un drusku smieklīgi vienuviet.

479 22 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Bet mēs dzīvojam tādos platuma grādos, kur nav problēmas ar ūdeni, tāpēc nav gudri piemēram nemazgāt veļu lai ietaupītu ūdeni jo redz āfrikā cilvēki mirst nost no slāpēm, skarbi, bet tā ir mums ir paveicies, ka varam tērēt ūdeni kā daļa amerikāņu to dara :)

59 0 atbildēt

Uz bildēm teksta krāsu un fontu vajag mazliet pamainīt, jo ir grūtības salasīt :)

44 2 atbildēt

Pirmo valstu problēlmas? Varēji ko nopietnāku uzrakstīt. Nevis izlutinātu bērneļu tekstiņus. Kaut vai: Latvijā daudziem ir bezdarbs, knapi var pabarot savu ģimeni. Ģimenē abi vecāki strādā no rīta līdz vakaram. Darbs ir maiņās - reāli vīrs un sieva viens otru redz dienā uz 5 min, kad viens pārnāk no darba un otrs iet uz darba. Mājās aug divi bērni, kuri vecākus gandrīz neredz. Ņemot vēra, ka abi vecāki strādā līdz bezspēku izsīkumam,  nauda tik un tā nav, darba kavējas ar maksāšanu. Bet citur nav kur meklēt, jo pilsētā valda liels bezdarbs. 

Otrs- pensionārs, kurs visu mūžu strādājis, saņem nieka  80 ls pensijā. Par to jānopērk zāles, jāpaēd, jānomaksā dzīvoklis....

Par trešo valstu problēmām - tur tiešam ir piedomāts.

Sanāk tā, ka puse raksts ir pārdomāts, bet otrajā pusē ielikts kaut kāds absurds. 

Jo arī pirmajās valstīs var atrast daudzas problēmas. Protams, ne tik drausmīgas, kā Āfrikā utt., bet var. 

18 2 atbildēt

Pie tā visa ir vainīga humānā palīdzība! Un nedod Dievs viņiem izdosies pagarināt mūža ilgumu kaut uz pusi. Viņi jau tā vairojas kā kāmīši, ja dzīvos ilgāk būs vel vairāk, būs vel vairāk būs mazāk ko ēst, būs mazāk ko ēst vairāk problēmu un izdevumu.

Ierosinu pārtraukt humāno palīdzību un dabiskā atlase izdarīs savu!

15 1 atbildēt

Tas, protams, ir skumji, kas tur notiek ar cilvēkiem, BET! Ja jau pirmie cilvēki nāk no Āfrikas, tad viņiem bija vismaz tūkstoši gadu ātrākai attīstībai. Kāpēc attīstība notika tikai Eiropā, bet viņi tikmēr stāvēja uz vietas? Kāpēc viņi karo joprojām? Kāpēc tiem, kas pelna naudu arī smagākā darbā ir jāgāž tur iekšā nauda pretī saņemot iebraucēju barus, kas protestē (kā Anglijā), nemācās valodu un neievēro nekādas kultūras normas. Āfrikai ir jāpalīdz, bet viņiem pašiem ir jāatīstās ne tikai mums tas viss jāizdara.

8 0 atbildēt

teikšu tā - neesmu vainīgs, ka viņi pišās kā truši un pēctam nespēj nodrošināt savus bērnus, bērni, protams, nav vainīgi, bet man reāli tas neinteresē, tāpat jau pilna eiropa ar tiem mērkaķiem.

10 4 atbildēt

Vai es vienīgais uzrakstus, kas ir bildē pa kreisi, lasīju kā mazs bērns, kas čīkst mātei čipsu paku?!

5 0 atbildēt

Pietiks gaudot, tas ir sen zināms, ka pasaule ir nožēlojama. Nekad visiem nebūs labi, tas vienkārši nav iespējams. Būs tā kā šajā pasaulē ir iekārtots daudzi cietīs, bet mēs dzīvosim labi. Dievs ir rasists, ka nepalīdz tam nabaga kontinentam. :D

4 0 atbildēt

es gribēju uz bildītēm saredzēt salīdzinājumus....

3 0 atbildēt

Visiem tiem, kas runā par ziedošanu, vai ziniet, ka etiopijai tika saziedots liels naudas daudzums un to naudu nodeva kaut kādai iestādie, kas rūpējas par neēdušajiem, bet tā kā tā iestāde ir valsts, tad arī nauda kura ir nodota ir valsts un protams, ka pa to naudu tika sapirkti automāti nevis sniegta palīdzība badā esošajiem. 

3 0 atbildēt

kas par sūdu ?

3 1 atbildēt

Visiem nevar būt labi. Ir jābūt līdzsvaram it visā. 

2 0 atbildēt

Raksts ir labs, paldies.

 Un tiem, kuri raksta, ka viņi paši ir slinki, neko nedara utt. - Protams, vajag iesaistīties arī vņiem, ja viņi ir ieinteresēti par labāku dzīvi, bet vai jūs ar tukšiem vēderiem un slimi varētu domāt vēl par to - kā būtu, ja būtu? Proti, par nākotni, ja galvenais ir izdzīvot šodien. Mums ir viegli runāt, bet neuzskatu, ka mēs esam tik informēti, lai par to runātu plašāk kā te daži labi, kuri uzskata, ka zina situāciju. Esat tur bijuši? Šaubos.

Lai nu kā, vienmēr esmu teikusi, ka mums nevajag tagad sākt dzīvot pieticīgāk, bez drēbēm un našķiem, jo viņi tā dara. Mēs neesam tik izšķērdīgi lai tagad aizdomātos par to, cik viņiem grūti. Cik jaunieši meklē darbu, lai varētu samaksāt par augstskolu? Prieks, ka viņi turās Latvijā un nebrauc prom. Arī pie mums ir problēmas. Citā līmeniī, protams, bet lai nenokristu tik zemu, mums tās ir jārisina. Valdībai tās būtu jārisina... Kā arī piekrītu Richija komentāram.

2 1 atbildēt

Ja nebūtu tāda kontinenta kā Āfrika, bagātajām valstīm nebūtu kur izmēģināt jaunākās slimības un zālēs, nogrūst savus vecos ieročus un uzspēlēt kara spēlītes. Par dabas resursiem ko kompānijas iegūst gandrīz par velti, jo ir panākts ka vietējie vienkārši turpina dzīvot akmens laikmetā un zemi pārdot par lietotu adidas kurpju pāri.

0 0 atbildēt

Mjaa kautvai tā pati NASA,domā,ka,lai kauko izaudze tādā vidē kā uz Marsa!

Nu  lūk, lai sāk ar Āfriku, lai tur izaudze pārtiku un dabū ūdeni! Par to jau nedomā kā tur varētu palīdzēt cilvēkiem, lai viņi paši spētu audzēt pārtiku nevis gaidīt kaukādas pakas no kurām man šķiet ja iedot parastajiem pārtikušajiem cilvekiem viņi nespētu paēst :), bet varbūt es par to kļūdos.

īsteniba ja kāds baigi gribētu padarīt tos ciemus par labvēlīgu vidi, to arī izdarītu :(, bet kā vakar pat filmā vienā teica, ka bagātajiem ļaudīm citi neinteresē. :) Bet tas tā manas domas par šo visu

0 0 atbildēt

feins raksts :)

0 0 atbildēt

Tas ir dabas līdzsvars ,kurš tik drīzumā pilnībā izjaukts ,ja mēs turpināsim viņiem palīdzētemotion

0 0 atbildēt

bildes ir kolosālas :D

0 0 atbildēt

Es priecajos par to,ka man sodien ir ar ko pabarot savus bernus,isti diemzel laikam mani neskar vinu problemas...

0 0 atbildēt

Patiesība, tikai bildītes varētu ar pamainīt kkā,

0 0 atbildēt