local-stats-pixel fb-conv-api

Pasulē jaunākais transvestīts, miss Anglijas fināliste43

225 2

Džekija Grīna

Sešpadsmit gadu vecumā kļuva, par pasaulē jaunāko transvestītu.

Tagad Deviņpadsmit gadu vecumā, iekļūst vēsturē, kā pirmais transeksuālis miss Anglija finālists(e).

(šeit bija bilde, bet spoki ailiedz pievienot links te: Jackie)

"Džekija", kas piedzima kā "Džeks" un visu bērnību centās pārliecināt savus vecākus, ka piedzimusi nepareizajā ķermenī, saka, ka jau no pašas bērnības zinājusi, ka ir meitene.

225 2 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

nolaifers jau ir jaunāks

11 0 atbildēt

Mmmm...skaista...jo it īpaši 6. bildē un neskaitot 2, 3. emotion

6 0 atbildēt

Redz, cik agresīvi ir tādi cilvēki. Tā jau ir - vienu psiholoģisko pataloģiju parasti pavada arī citas :)

1 0 atbildēt

Kādi gomiķi liek plusus šādam rakstam?

Starp citu - šiem cilvēkiem, papildus pretējā dzimuma hormoniem, ir jālieto arī imunitāti nokaujoši līdzekļi (lai organisms ņemtu pretī pretējos hormonus), kas viņu mūžu saīsina līdz ~ 10-20 gadiem (no lietošanas sākšanas). Tā ka neko daudz nosargāt mūžu neizdosies. Arī dzimuma maiņa ir sava veida pašnāvība.

0 0 atbildēt

Vienmēr visi raksta par puišiem, kuri jūtas kā meitenes un stāsta, ka atrodas nepareizajā ķermenī. Un kā ar meitenēm, kuras nejūtas kā meitenes? Pilnīgi neviena mediju raksta par to..

0 0 atbildēt

Psiholoģiskās patanomijas ir jāārstē. Pamekē, un noteikti atradīsi kādu ārstu. Ja ne ārstu, tad kristīgās organizācijas arī var palīdzēt tikt vaļā no tādas slimības.

0 0 atbildēt

Ir cilvēki, kas izārstējas ne no tādām vien problēmām. Un pēc tam izveido normālu ģimeni un dzīvo visu atlikušo mūžu laimīgi.

Bet ir tādi, kas visus sūta nošauties, maina dzimumus, precās ar savu dzimumu, un galu galā - pieprasa, lai normālie cilvēki atzītu viņu psiholoģisko pataloģiju par pieņemamu un popularizējamu (kā arī pieprasa tiesības uz laulībām un bērniem).

Nepieņemt palīdzību tikai tādēļ, ka tā ir saistīta ar kristietību ir teju tas pats, kas neļaut ārstiem pārliet asinis reliģiskās pārliecības dēļ. Šajā gadījumā - ateisms liedz izmantot visas iespējamās ārstēšanas metodes.

0 0 atbildēt

no komentemotion

0 0 atbildēt

Un visi prasa naudu... Atgādināšu, ka kristīgās organizācijas naudu neprasa par šādu palīdzību. Kā arī tās veiksmīgi ārstējušas cilvēkus vairāku gadsimtu garumā.

0 0 atbildēt

Un tu esi stulbs idiots, ja nesaproti par ko iet runa. "Nomētāšana ar akmeņiem" ir tas ko bībele liek darīt ar homoseksuāļiem un transpersonām. StJohn teica, ka ateisms neļauj izmantot tik dikti labās "kristiešu ārstiniecības metodes" un es minēju piemēru, lai tas pajoliņš saprot par ko runā.

0 0 atbildēt

ja es varetu es atspēletu komentus, parak skarbi te viens kristietis visu laiku raksta...

0 0 atbildēt

Jābūt gomikam, lai atbalstītu un popularizētu transseksuālismu, homoseksuālismu, bezdzimuma domāšanu, pedofiliju. Psiholoģiskās patoloģijas ir jāārstē, nevis jāpopularizē un jāpiešķir tiesības.

0 1 atbildēt