local-stats-pixel fb-conv-api

PTC - Dvīņu torņi. Celtniecība56

1073 3

Viens no slavenākajiem ēku kompleksiem pasaulē, sava laika inženiertehniskais brīnums, kuru apbrīnoja daudz cilvēku no visām pasaules malām. Kā tapa šis brīnums?

« 1  2  3  4 »
1073 3 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Izcils raksts, trekns + tev! emotion

63 0 atbildēt

ieguldīts pamatīgs darbs, finansējums un laiks, bet nu viss pagalam

37 1 atbildēt

Kā tādus tērauda briesmoņus var nogāst nieka lidmašīnas? 

32 0 atbildēt

nu šim jābūt topu topos! +

27 0 atbildēt

PTC = Pasaules Tirdzniecības Centrs (latviski), WTC = World Trade Center (angliski). 

You so smart.

21 0 atbildēt

Tik jocīgi palika, apzinoties, ka tādu vairs nav! 8. pasaules brīnums! lielais + no manis! emotion

12 0 atbildēt

Šitas gan bija riktīgi labs. Interesanti vēl būtu uzzināt, cik cilvēku zaudēja dzīvību šo visu būvējot. Trekns "+" no manis.

7 0 atbildēt

prasijas vairak apraksta, bet + ir pelnits

8 1 atbildēt

jā jā lidmašīņas... ārkārtīgi precīzs spridzinātāju darbs nolaist torņus stāvus lejā nevis sagāzt uz sāniem

smalks plāns kā "legālam" iemeslam uzsākt karu ar neesošu ienaidnieku tā naftas ieguvju privatizēšanai

7 1 atbildēt

Respect - labs raksts! Plusiņu jūra arī no manis :)

5 0 atbildēt

Es vēl paspēju pabūt tur augšā.

5 0 atbildēt

paldies. patika emotion

5 0 atbildēt

Ak Dievs, kā es gribētu zināt visas izmaksas, kādas viņiem bija to ceļot.

5 0 atbildēt

27. bilde tik iespaidīga

5 0 atbildēt

Tik LIELS darbs iegūldīts šajās ēkās bija, žēl , ka nav vairs.

4 0 atbildēt

Lidmašīnas tos torņus nesagrāva tas tiesa, ja atcaramies pirmās intervijas no cilvēkiem kas pameta torni tad dzirdam pieminam sprādzienu sēriju torņu iekšienē. Tas ir pirms sabrukšanas. Officiālā versijā sacīcs ka sabrukšanu izprovocēja tērauda pārlikņu deformēšanās un arī tas ir blefs. Fotogrāfijās mēs redzam ka temperatūra nebija augsta lai kautkas līdzīgs būtu. Melni biezi dūmi ir pirmais kas liecina par torņos esošā ugungrēka smakšanu un ugunij trūkst skābekļa padeves. Lielākā daļa degvielas sadega torņu ārpusē pie eksplozijas ko redzam kad lidmašīna ietriecās ēkā. Pasaulē ir daudz piemeru kad uguns posta tāda veida torņus ugunsgrēkos 3-6-9 un pat 24st un nekas visi torņi ir izturē'juši un Ņujorkā ir bijis gadījums kad B52 bumbvedēja lidmašīna miglas laikā ietriecas tornī, seko ugunsgrēks un viss tornis stāv vēl šobaldien. Termeits ir pie vainas neticamai sabrukšanai. Kā redzam videohronikā torņi sabrūk apmēram 9,8sekunžu laikā. kam to cenšas iestāstīt. Dzelzs monstrs sabrūk brīvā kritienā.... Tas ir nonsens un pretēji fizikas likumiem. Tākā ir vērts padomāt bišķi par to. Kas sagrāva torņus. Lidmašīna, jeb termeits. Termeitu izmanto militāristi un termītu ēku nojaukšanas speci. Kas norāda un dīvainu ēku sabrukšanu. Stingri uz leju. Ak jā bija tak WTC-7 bet tur neviena lidmašīna neietriecās bet sabruka.

4 0 atbildēt
Tagad ir pagajuši vairāk par 13 gadiem un vēl nevienam nav ienācis prātā ka varētu saziedot naudu un piesaistīt daudz līdzekļus un uzbūvēt jaunu šos twin tover un tā foajē ielikt tādu kā memoriālo stūrīti kā atgādinājumu par notikušo. Pēc manām domām būtu iespējams saziedot tik lielu naudu.
4 0 atbildēt

Jā, torņi bija skaisti, un šos skaistos torņus vienā dienā vienkārši pāris idioti pāris minūtēs paņēma un sagrāva, nepieminot jau to, ka gāja bojā desmitiem tūkstošu cilvēku... ; \

Nekad, nēsmu sapratusi lōģiku piedzimtu izauugt un tad turpināt dzīvi ar tādu domu, ka kādu dienu nogalināsi sevi, lai nogalinātu vēl tūkstošiem cilvēkus,

4 0 atbildēt

skaisti. paldies par info ;)

4 0 atbildēt

IESPAIDĪGI

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »