local-stats-pixel fb-conv-api

PSRS un Trešais reihs - nesamierināmi partneri11

436 0

Kas bija Trešā reiha draugi un ienaidnieki? Gan jau par 50 % kļūdījāties, domājot, ka PSRS bija lielākais ienaidnieks. Kā pirms I, tā arī pirms II pasaules kara Vācija bija nozīmīgs PSRS partneris. Tas īpaši nav mainījies arī mūsdienās, neskatoties uz režīmu un pasaules kārtības maiņu. Tās bija divas valstis, kuras bija vitāli nepieciešamas viena otrai ar resursiem un tehniskajām iespējām. Tas, kā nebija vienai toties atradās otrai. To neizmainīja arī Hitlera nākšana pie varas. Vācijai pazemojošais Versaļas līgums tikai radīja tikai papildus iespējas sadarbībai. Tas, ko var redzēt latviešu dokumentālajā filmā "Padomju stāsts" ir tikai maza daļa no šīs sadarbības. Mēģinājumi noliegt šo faktu ir bezjēdzīgi. Padomājiet loģiski - kā var notikt Molotova-Ribentropa pakta noslēgšana starp naidīgām valstīm? Pirms tam taču vajag vienoties, saskaņot un apstiprināt saturu. Daudz dabiskāk šķiet tas, ka šis līgums patiesībā ir bijis tikai viens no kopējās sadarbības posmiem. Sadarbības, kas turpinājās līdz pat pirmajai kara dienai.

436 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Gribēju tikai piebilst - piemēram,

krievi bļauj ka vācieši ir fašisti - Patiesība.

BMW, Volkswagen, Mercedes - Ražo Vācija - Taisnība.

Tad kāpēc tu krievs, tāds savas tēvzemes, rodzinas patriots, nodod savu matušku urlāniju braukājot fašistu ( vācu ) ražotajās mašīnās, krievs, patriots tāds, brauc krievu ražotajos vāģos - Moskvičā, žigulī.

Latvijā ir slikti kriviem, gribi urlijā - droši, putlers pat apsolīja, ja Baltijas krievi nāk dzīvot urlijā, viņš piešķirs zemi un māju vai dzīvokli pitalovā un citās urlijas pilsētās. 

Secinājums - urlija ar putleru jūs pilnībā atbalsta, tātad ja jums Latvijā ir slikti, atdāviniet fašistu ( vāciešu ) mašīnas tiem kam tā vairāk vajadzīga un ejiet uz rodzinu kur jūs putlers pieņems kā savējos.

Skarbi??? Tomēr patiesība.

11 0 atbildēt

Papētot ko nodarīja padomija saviem pilsoņiem un kā rīkojās nacisti, atliek secināt, ka patiesībā padomija bija lielāks ļaunums. DAUDZ lielāks.

Zinot šo, es sportsdirect bodē tā starp citu pajautāju kāpēc 'soviet' ar zvaigznēm un citu simboliku, apģērbu līnijai paralēli nevar iegādāties 'nazi' ar glītu svastiku un pārējo, kas piederējās pie lietas. Šie uz mani palūrēja kā uz jukušu. Es pasmaidīju un paskaidroju, ka nacisti īstenībā bija padomijas sabiedrotie un bieži devās mācīties uz padomiju kā ražīgi slepkavot un mežonīgi spīdzināt cilvēkus.

11 0 atbildēt
Lielisks raksts!
10 0 atbildēt

PSRS visus vāciešus sauc par fašistiem, tikai viena iemesla dēļ, lai nevajadzētu teikt vārdu sociālisms..

Vācijā  NEBIJA fašisma, bet gan Natcionāl SOCIĀLISMS ... fašisms bija Itālijā.. musalīnī režimam

bet krievi to pilnībā, joprojām, ignorē, jo nevar jau bļaut  "NACIONAL SOCIAĻISM NEPRAIĢOT" ..

tas būtu stipri dīvaini.. tāpēc vienmēr pasmejos par viņiem apjautājoties kādas pretenzijas pret Itāļiem..

5 0 atbildēt

Karš jau arī ir tikai bizness...

3 0 atbildēt

Favorītos, ieliekam plusu, vēlāk izlasam.

2 0 atbildēt

super duper raksts.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Paldies par rakstiņu! Bij interesanti, lai gan nekā jauna man nebija. Toties kādam tā var gadīties atklāsme.

Atslēgas vārds: resursi un tehnoloģijas.

0 0 atbildēt