local-stats-pixel fb-conv-api

Noslēpumi: Dinozaurs - cilvēka pirmais mājdzivnieks31

221 5

Šajā rakstā es izvirzu tēzi – dinozaurs bija cilvēka pirmais mājdzivnieks.

Iepriekšējā rakstā http://spoki.tvnet.lv/vesture/Noslepumi-Senais-cilveks/683120 rakstīju par gigantiskajiem cilvēkiem. Cilvēki tam atsakās ticēt. Liekas pamatoti, taču neviens nenoliedz, ka reiz pastāvēja tādi zvēri, kuri bija milzīgos izmēros – dinozauri, augi, moskīti. Kāpēc cilvēks nevarētu būt tik pat liels kā pārējie? Jo it kā cilvēks nedzīvoja tad, kad dzīvoja dinozauri. Vai tiešām?

Reklāma
Reklāma
Reklāma
221 5 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 31

0/2000

vienīgā ticamā teorija par cilvēku kā dinozaura pavēlnieku ir,ka Čaks Noriss turēja dinozaurus,pirms tie ne tā uz viņu paskatījās

16 1 atbildēt

Idiotiskas teorijas atrod trulus piekritējus... emotion

10 4 atbildēt

Vēsture ir zināmu lietu apkopojums un to mēdz dažādi traktēt. Ir pat veselas vēstures teorijas. Kā radās cilvēks piemēram. Klāt jau neviens nav stāvējis un neviens to nav dokumentējis, bet ir Darvina teorija kurai viasam ticam. Internetā ir filma par Hufu piramīdas būvniecību skatoties no verga skata punkta. To BBC ir veidojusi. Mēs zinām gan piramīdas izmērus , gan cik ilgi to būvēja, bet paliek neatbildēts jautājums. Vai nav ieviesusies maza kļūda? Tāpat kā ar Dienvidamerikā esošām celtnēm? Spāņu kad ieradās tur apgalvo, ka vietējie nepazina riteni. Kā viņi desmitiem tonnu smagu un to pat simttonnīgus akmeņus pārvietoja , apstrādāja? Uz to vēsture klusē. Dabūt bluķi pa gandrīz vertikālu sienu pāris simts metru augstumā pat modernai tehnikai nav joka lieta, bet te indiāņi vēsā mierā uzbūvē pilsētu no monolītiem blokiem bez saistvielām. Nu neticami. Mūsdienu tehnikai ir grūtības griest granītu sarežģītās formās un vēl ideāli noslīpēt, bet to izdara cilvēks bez mašīnām ar vara instrumentiem. Fantastika. Labi jau izskatās makčupikču un vēl viena otra vieta, bet paskatāmies kas augšā par smērējumu. Nekārtīgi slikti akmeņi ar saistvielām, bet apakšā tik glīti nostrādāts. Kā tas nākas? Parasti vēstures vecākie slāņi ir zem augšājiem. Tātad Maiji vai kas cits tos tā cēla? Neticās. Vis drīzāk Maiji ir ieradušies un pilsēta bija pirms viņiem, jo vecums tādām celtnēm ir solīds un to nevarēja būvēt viņi, jeb cilvēka vecums ir lielāks nekā saka vēsture. Tāpēc jau notiek brīnumi , ka ja neiederās ar officiālo tas tiek pasludināts par falsificējumu. Sīkas figuriņas var paslēpt, bet tādas megalīt būves ir grūti kāda muzeja krātuvē noslēpt, tāpēc uzbliež teoriju kas pretrunā ar tehnikas un pat reizē fizikas likumiem. Varbūt šur tur kļūdos, bet kā mīksts materiāls kā varš spēj griest granītu un to vēl slīpēt.

4 0 atbildēt

Dinozauri izmira pirms 65 miljoniem gadu nevis 6 vai 8 miljoniem. Un valdijā uz šīs zemes, pirms izmiršanas , aptuveni 160 miljonus gadu. Izklausās nerēli ja salīdzina, ka mūsdienu cilvēks valda tikai pāris tukstošus gadu.

3 0 atbildēt

Šitas te, es nenoliedzu ka nav vai ir, bet num, dinozavri bija tik lieli, jo bija spēdzīgs daudzums skābekļa pirms miljoniem gadu tādēļ viņi bija tik lieli, taka tīri pieņemami, ka cilvēks arī izauga līdz 3 metri, bet mūsdienu sajātais gaiss ir tas kas bremzē... nu piemēram jaapāņi, koreja.. un āfrika, reāli jūtams ir augumu atšķirīgums, tik āfrikā paikas trūkuma dēļ viņi ir kaulaini, mūsdienās vairs nav tādi apstākļi lai ilgi nodzīvotu, un izaugtu garumā :D un vispār visa zinātne ir uz pieņēmumiem, un līdz ar to, varbūt dinozauri nebija dzīvnieki, vai kaut kas briesmīgs bet zemes iemītnieki, kas bija līdzīgi cilvēkiem, pa to jau pat ja atklātu neteiktu, bet klīst runas ka "cilvēki" ir 3 vai 4 rase uz zemes :D kas tad bija pirms cilvēkiem??? 

2 2 atbildēt

dino kaulus atrod malu malās, bet gigantcilvēka kaulus ne (tas mega pirkts un pāris galvaskausi neskaitas, jo infas ir maz, tā ir nepārliecinoša un nevienam sakarīgam pētījumam tie atradumi nodoti nav). es vēl piekristu, ka cilvēki dzīvoja vēl tad, kad dino bija, bet neticu, ka viņi bija lielāki kā mēs tagad.

0 0 atbildēt

par gigantisko cilveku: Atvaino,ta ir pedeja mulkiba. Cilveka skeleta forma nav paredzeta lieliemizmeriem.ja cilvekam augums ir 2.50cm,tad vins jau sak saluzt pats zem sava svara.mugurkauls neiztur,celgalu locitavas luzt. dinozauri vareja but tik lieli,jo viniem bija pavisam savadaks skelets.es pec tas tavas teorijas izlasisanas saku par to citigak intereseties,atradu daudz dokumentalo filmu,kuras rada pa discovery,stastot par so temu.lai cilveks varetu but 4metrus liels vismaz,vinam nevaretu buut cilveka staja.tatadvinam butu jastaiga uz visam cetram vai jabut lidzigi ka tiranozauram-lielas masivas kajas,specigs mugurkauls,saliekta staja. Ka jau ieprieks ottokaars rakstija-idfiotiskas teorijas atrod trulus piekritejus. pilniba vinam piekritu.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Un kas uz dauņiem vārdos alucard un

gurskisartursgmailcom attiecas, abi diemžēl esiet pilnīgi atpalikuši, par cik ņematies diskutēt, par ''falšiem'' un nefalšiem PIERĀDĪJUMIEM, kurus ņem turklāt no interneta, kur dievs vien zin kādus mēslus var pierādīt, iekopējot 3 rindiņas un bļaujot ka visi ir vidusskolnieki jo tikai viņš prot nospiest copy paste no mātes gogles. Deģenerācijas virsotne
0 1 atbildēt