local-stats-pixel fb-conv-api

Nedēļas raksts // Kaupēns - tautas varonis vai slepkava ?10

Sveiks lasītāj !

Ar šo rakstu es sāku jaunas rakstu sērijas ar nosaukumu ''Nedēļas raksts''. Jau pēc nosaukuma var saprast, ka taisīšu aizraujošas sērijas, kuru veidošana man aizņems vairāk laika, kā citi raksti .

Šajā reizē rakstīšu par ''TAUTAS VARONI'' - Kapēnu .

Uzzināsi, ko es un citi domā par viņu .

117 5 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Neieliku ne +, ne -. Tēma interesanta.. bet priekš izvirzītajām ambīcijām "Nedēļas raksts" raksta saturs diezgan pašvaks.. emotion

18 0 atbildēt
Raksts par neko. Ja raksti, tad izklāsti uz kādiem faktiem balstīts. Nedomā ka aizstāvu Knaupenu. Vienkārši kritizēju tavu tukšo rakstu.
15 0 atbildēt

Tik tukšu veidojumu, ko pat par rakstu ir grūti nosaukt, sen nebija gadījies redzēt. Ja turpināt domā tādā pat garā - lūdzu, neveido vairāk tādus rakstus.

7 0 atbildēt

Godīgi teikšu es no šī raksta neko nesapratu. Un tā rindkopa par Vecvecmammu ir tā saraustīta kā tur nevar pilnībā neko saprast.

6 0 atbildēt

Vajadzēja garāku rakstu. Lai analizētu situāciju vajag vismaz vairāk liecinieku. Vai vislabāk pat kādu no pretējās "pielūdzēju" nometnes.

Bet jā es ar uzskatu ka viņš ir bijis viprastākais varmāka, zaglis un slepkava. Pēc kara visiem grūti, bet tikai vajākie un gļēvākie  izdomā ka var nevis smagi strādāt, bet atņemt citiem sūri pelnīto! Vai kādam tas šķiet varonīgi?

5 0 atbildēt
Es būtu neizsmeļami pateicīgs ja būt vairak liecinieku atmiņas. Viņam paveicās dzīvot laikā, kad sabiedrībā modē bija pašnāvības un sievietes glorificēja noziedziniekus, dzīvi paldies dievam cilpā pabeidza.
5 0 atbildēt
Četras rindkopas pašrakstīta teksta ir "Nedēļas raksts"? Šoreiz pluss avansā.
4 0 atbildēt

Paldies Dievam ka mums tadu ,,varonju,, tik maz.

3 0 atbildēt

ahu*enais ,,nedēļas raksts,, emotion

4 2 atbildēt

nu pagaidām ļoti maz faktu. Neesi vienīgais kas no Tās puses nāk emotion tur katram ir ko par viņu pastāstīt emotion gan labu, gan sliktu. 

dod vairāk apstiprināmu faktu, liecības utt.... citādi - tikai vārdi. Ok tas ko radinieki stāstījuši - piekrītu. liecība, ja vien nav izdomāta. 

1 0 atbildēt