local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu bērni šo nesapratīs29

612 3

Vairākus nozīmīgus vēstures notikumus atcerēsies vienmēr, kā piemēram - Gagārina pirmo lidojumu kosmosā vai pirmo cilvēka nosēšanos uz mēness, taču vairākas,šķietami nenozīmīgas, atmiņas pazudīs.

Šajā rakstā nedaudz paceļosim atpakaļ laikā!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
612 3 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 29

0/2000
Šie jau vēl moderni rīki.Bet pavisam nesen vēl bij laiki kad nebija datoru VISPĀR,NEKĀDU,ne video,ne VHS kasešu,ne snikeru,ne diskešu,ne spēļu kārtridžu.Bij tikai televizors,melnbaltais.Un rādīja pa dienu 2 programmas.Un vakarā pieslēdza vēl trešo.Un ja vienam bij mājā teļļuks tad pie tā nāca draugi,radi un kaimiņi lai paskatītos,jo vairumam nebija pašiem sava televizora.Un vēl bij radio.Ne jau ar FM vilni kā tagad,bet vidējos radioviļņos.Un bij grāmatas ko lasīt.Bet par tādu mobilo telefonu neviens pat domu nepieļāva ka tāds var būt vispār.Kad parādījās video,to skatījās grupās,aiz aizslēgtām durvīm,un aiztaisītiem aizkariem,pa 5-6 filmām pēc kārtas,un par naudu.Un tas biss bij pavisam vēl nesen.
11 0 atbildēt

Bija reiz fāterim teļuks kuram vadā bija ielikts lampas slēdzītis lai viņu varētu izslēgt nepieceļoties no gūltas emotion

Tas jau pilnīgi bija takā skats uz nākotni emotion

7 0 atbildēt
Es vel jo projām citas speles spēleju uz Arcade Automātiem!Es ļoti gribu Dendiju slinkums pirky!Un esu īsts hipsters Gameru vidū!emotion Only Nintendo!
5 0 atbildēt
Kko tādu redzu pirmo reizi. Plusiņš tev par rakstu👍👏
5 0 atbildēt

Vecie LABIE laiki. ;( 

Tā bija un tā vairs nebūs nekad, bet vismaz tas paliks mūsu atmiņas vienmēr. emotion

R.I.P

4 0 atbildēt
Man ir 15 gadi, bet nu sapratu, vairāk kā pusi, tapēc var vēl pastrīdēties.
5 1 atbildēt
Atmiņas...emotion
3 0 atbildēt
Es to visu nesaprotu jo vel nebiju piedzimusi bet man patika tie laiki ( 7 gadus atpakaļ) ka bērni vel gāja uz veikalu ar vienu latu un varēja sapirkties baigi daudz kožļenes un limonādi. Man pietrūkst spēlēt klasīte, spēlēt gurķus vai kartupeļus, sasaldētās lekstes , paslēpes un sacensties ar ričukiem kurš pirmais lejā pa kalnu :0 man ir 11 gadi es tā pec tā visa ilgojos palikām teltīs gājām 2 pa nakti uz avotu pastaigas pēc , stāstijām spoku stāstus kā laukā 9 no rīta izgājām tā līdz 11 vakarā :'( raudiens jau nāk :'( stulbie ipad iphone ipod u.t.t. visu sabojājuši labāk bez tiem un atkal iet gurķus spēlēt!
5 2 atbildēt

Man ir 24 un daļu arī es nesaprotu, jo neesmu pieredzējis emotion

3 0 atbildēt

Tā arī dzīvē Betamax neredzēju visiem bija tikai VHS maģi emotion

3 0 atbildēt

Mūsu jaunatne nesapratīs, kā var dzīvot bez TV,interneta un mobīlo, vienkāŗši iet ar draugiem ārā meklēt piedzīvojumus.. Tagad draugi sanāk un visi sēž un lūr savās trubās...  emotion 

3 0 atbildēt

Diemžēl vai par laimi es piedzīvoju visu :/

2 0 atbildēt

pec 10 gadiem varesi sini raksta pievienot  musu sodienas telefonus un datorus ... 

2 0 atbildēt

Kāpēc es taja laikā nebiju emotion 

2 0 atbildēt

Kam vesture,kam vakardiena.Bet nesen vel bija tikai TV(bez pults) ar suda 12 kanaliem,no kuriem labi ja 2-3 radija.Krasainie bija retums ,bet normalu filmu visi gaidija nedelju vai divas.Kad gaja kads ,,krutaks,,serials,pilseta bija ka izmirusi,jo visi sedeja pie TV ekraniem.To izmantoja kriminalie elementi un taja laika aplaupija veikalus,jo ari menti tupeja ap televizoriem...Kronis visam bija debilo partijas ,,sjezdu,,laiks,tad radija visos kanalos tikai to.Ir ari anekdote par to...-Gimene sed pie tv un megina skatities bet visur rada ,,sjezdu,,.Sieva saka lai virs pamegina citu kanalu ,un vinjsh griezh ar...1. ,2. ,3. ,...6. ,7. ,8. ,9 . ,10. ,11. -visur tas pats,griezh pedejo 12. kanalu ,a tur chekists draud ar mauzeri...ES TEV PAGROZISHU !!!!

3 2 atbildēt

Mani tie virsraksti vienkārši kaitina  emotion 

3 2 atbildēt

man vēljoprojām ir 5tā attēla zilitons emotion emotion emotion 

1 0 atbildēt
Tās tik bija atmiņas.
0 0 atbildēt

Nu pa 10 ir pilnīga patiesība, kāds sapratīs kāds nē  emotion 

0 0 atbildēt

Vecie labie laiki, kad lai pārbaudītu vai draugs mājās vajadzēja aiziet un apskatīties emotion

0 0 atbildēt