local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, kuras tu nezināji par Microsoft8

53 2

Pāris interesantas lietiņas, kuras cerams tu nebūsi dzirdējis !

1. Ir neiespējami izveidot mapi ar nosaukumu "Con" vai arī "con" uz Microsoft operētājsistēmas, unm ja jūs mēģināsiet izveidot mapi ar nosaukumu "C-o-n", jūs saņemsiet paziņojumu, ka ievadītais vārds ir nepareizs. Bet vel savādāka ir skaņa, kuru jūs dzirdat mēģinot izveidot mapi ar šādu nosaukumu. Kāpēc, lai vārds būtu nederīgs?

2. Otrkārt, kad "rand(200,99)" bez citātiem ir ierakstīts Microsoft Word programmā, notiek kaut kas līdzīgs elektroniskai šķaudīšanai

3.Bils Geits, kurš ir dibinātājs šim uzņēmumam, oficiāli to pameta. Lai gan,tas bija Bils Geits, kurš kopā ar "Paul Allen" aizsāka šo uzņēmumu no pašiem pamatiem līdz virsotnei. Tās bija daudzas Bila Geita idejas, kuras panāca, lai Microsoft programmatūras būtu labākās pasaulē. Tagad, kad viņš ir pametis uzņēmumu, tas mums visiem ļauj cerēt, ka daži ģēniji ir pārņēmuši uzņēmumu.

4. Google ir kļuvusi pārāka par Microsoft, piedāvājot bezmaksas programmatūru interneta tīmeklī. Šobrīd Googlei ir Microsoft konkurencs vidū piedāvājot daudzas programamtūras bez maksas, tagad salīdzinoši ar Google bezmaksas programmatūru, Microsoft cenas ir samērā augstas. Ir pienācis laiks, lai Bils Geits labotu šo situāciju un turpinātu darbu.

5. Šobrīd, aptuveni 90% datoru izmanto Micrasoft Windows operētājsistēmu, tas ir tuvu biljonam datoru. Un turklāt, aptuveni 90% no programmatūrām, kuras atrodas uz biroju datoriem, veido tieši Microsoft piedāvātās programmas. Tieši šī iemesla dēļ, viņiem tika piespriests 497 000 000$ konkurences naudas sods. Acīmredzot ne visiem cilvēkiem tas liekas pieņemami,ka Microsoft ir tik stabils tirgū.

6. MSNBC ir Microsoft radīta lapa, kura reklamē un popularizē to. Bet tomēr, Microsoft nolēma pārtraukt šīs saistības, kautgan šī lapa joprojām darbojas bez aizķeršanās.

7. Microsoft pieder trešais augstākais kapitalizācijas akciju tirgus,tie ir Amerikas Savienotajām Valstīm kopā 270 biljoni dolāru. Tas padara Microsoft bez rūpēm priekšā saviem konkurentiem, piemēram, Google, Apple un IBM. Tas ir pārsteidzošs, ka starpība ir tik liela, kaut gan produkti ir krietni līdzīgi .

8. 1991. gadā, Vašingtonā, Microsoft atvēra savu pirmo izpētes laboratoriju. Līdz ar to, tā bija viena no pirmajām datoru kompānijām, kuri paši izveidoja savu datorzinātnes pētniecības organizāciju.

9. Sākumā uzņēmuma nosaukums bija Micro-Soft . Pēc tam tika ierosināts, ka labāk butu, ja tas būtu viens vārds, tāpēc tas tika saīsināts, un tā arī radās šis vārds, ko mēs visi zinām šodien.

53 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

labais...tikai jāpiebilst ka eiropā biljons ir 1 000 000 000 000 bet tā kāšis raksts nāk no savienotajām valstīm un rakstā ir izmantots vārds "billion" tad tas nozīmē 1 000 000 000...kas arī ir iespējam..jo ja pasaulēbūtu biljons darotu tad katram pasaules iedz buutu ap 150 datoriem...:D:D

1 0 atbildēt

Atkal jau. 

ar nosaukumu Con, com, com1, utt utt, nevar izveidot, jo tie nosaukumi pēc defa ir adresēti windows sistēmā, tik pēkšņi neatceros kur tieši.

1 0 atbildēt

izmeeginaju izvedot mapi ar nosaukumu con un tiesaam navar to izdariiit.....

2 2 atbildēt

stāsts par con ir tāds, ka Bilu, kad viņš bijis mazs, viņam bija kkāda iesauka līdzīga šim vārdam - con/com, kura viņam ļoti nepatika, tapēc viņš ir ieviesis datorsistēmā, ka nevienu folderi nevar izveidot ar šo burtu salikumu :)

3 3 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Labi:) , tikai , ja būtu kādas bildes , tad būtu super;)

0 1 atbildēt