local-stats-pixel fb-conv-api

Kurskas kauja. Fakti. 1. daļa13

627 1

Sveicināti visiem. Nolēmu ielikt rakstu par vienu no lielākajām tanku kaujām vēsturē - Kurskas kauju. Kaut kāds raksts te jau ir bijis, pat loti interesants, bet es nolēmu par šo kauju dot nedaudz savādāku informāciju. Negribu izplūst garos tekstos, lai Jums nebūtu garlaicīgi, tāpēc mēģināšu maksimāli īsi un kodolīgi - faktu veidā.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
627 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

Vācija abos karos praktiski VIENA karoja pret pārējām lielvalstīm un abos karos gandrīz vinnēja. No šī izriet secinājums, ka Vācija viens pret vienu uzveiktu JEBKURU to laiku lielvalsti. Un resursu rezerves nekad nav bijuši Vācijas stiprā puse. Tāpat var paskatīties jebkuru lielkauju rezultātus - cik zaudēja vācu puse un cik reizes vairāk zaudēja padumjā puse. Milzu apbrīnu izraisa notikumi Kurzemes katlā, par kuru vispār nekur pasaulē īpaši nerunā.

19 0 atbildēt

šo vēsturi derētu vatņiku mazbērniem skolās mācīt

15 0 atbildēt

Paldies par kvalitatīvo rasktu, man liekas pa dienu tikai 5 % no rasktiem ir tik labi  emotion  emotion 

7 0 atbildēt

Super raksts +

5 0 atbildēt

Labs raksts  emotion 

4 0 atbildēt

Kvalitatīvs raksts, kā jau parasti! emotion

3 0 atbildēt

Vācieši izmantoja arī tankus, kurus ieguva iekarojot Čehoslovākiju un Franciju, kas bija loģistikas murgs, kā arī daudzi tanki sabojājās un rezerves daļu krājums tika izsmelts, tāpēc viņi tālāk netika.

1 0 atbildēt

Par Kurskas kauju skatījos youtubē World War II in color, tur vairākas tas daļas un interesanti, protams, nav tik smalki stāstīts par tankiem un skaitļiem.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt