local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijas - Gruzijas Konflikts (2008)7

2008. gadā norisinājās karš, ko citi dēvēja par militāro konfliktu. Karš starp Gruziju un Krieviju, kura, izmantojot par ieganstu divas Gruzijas provinces – Dienvidosetiju un Abhāziju -, ir pielietoja bruņotu spēku un veica militārus uzbrukumus Gruzijas teritorijā. Oficiālais iemesls, kāpēc Krievija ir uzsāka karu, bija tāda, ka tā vēlas aizsargāt savus pilsoņus un viņu "tiesības" (Var vilkt paralēles ar...)

67 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Interneta resursi
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Kad vienreiz krievija samaksās par savu pāridarīšanu...kur ir karma, kad viņu vaig!

6 0 atbildēt

Krievi vienmer kā utis ir līduši citu zemēs.

5 0 atbildēt

Man ir jautājums Raksta Autoram kādus Avotus viņš izmanto??

Es neko negriubu teikt, bet te atkal tiek pasniegts bojeviks kur ir sliktie un labie, labie ir labi jo viņi ir labie sliktie ir slikti, tapēc ka viņi ir slikti.. Tā pat kā Hitlers uzsāka 2. pasaules karu jo bija ļauns, Sadams bija janogalina jo aiz neko darīt indēja cilvēkus, Un Staļins arī visu galināja jo bija ļauns..

Neviens nekad nav godīgi atbildējis, kapēc Krievija tā ārdās, vis parasti kautko pīkst par lielvaras ambīcijām. Taču realitāte ir tāda, ka ārdīšanās notiek dēļ tā ka kad Sabruka PSRS, Krievijas Federācija piekrita būt PSRS mantiniece, tika parakstītas virkne vienošanos, kā piemēram Ka NATO neturpina izplesšanos, tuvās darbības ballistisko raķešu atīstīšanas aizliegums, Kodolzemūdeņu utilizācija, stratēģiskās aviācijas samazināšana un vēl vesela virkne..

Kā redzam uz šodienu NATO nekur nav palicis un Zemudenes Utilizēja tikai muļķa Krievi..

Ositija un Gruzija Krievam bija vajadzīga lai  Pie krievijas Robežam neuzrastos vēl viena Bāze... Tas rī ir viss..

Visi šie gājieni Krima utt, ir ar domu lai nepieļautu iespēju izvietot Spārnotās raķetes tuvāk par 2000 KM līdz Urāliem..

Sen jau neiet cauri šitie raksteļi..

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt