local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir Latvija?10

Latviju neveido saeima, Latviju veidojam Mēs. Katrs latvietis ir daļa no Latvijas. Vai Latvija nebūtu labākā valsts pasaulē, ja to laiku ko mēs vēltam kritizējot saeimu, mēs veltītu saviem līdz cilvēkiem. Es nerunāju tikai par ģimeni un draugiem, bet arī cilvēkiem kas ir mums līdzās ikdienā.Vienkāršs smaids cilvēkam uz ielas. Pelēkās sejas nomainot pret smaidu.

Žēlojoties un visā vainojot politiku Latvija nekļūs labāka, mūsu dzīve neuzlabosies. Mums katram ir iespēja uzlabot Latviju. Ikdienā nenopeļot vienam otru, kritizēt ir viegli, bet grūtāk ir palīdzēt, saprat vienam otru, būt iecietīgākiem. Latvieša mīļākais ēdiens ir otrs latvietis. Vai tas nav briesmīgi ? Ko mēs gribam no savas valts, ja brūkam virsū viens otram . Mūsu tautai trūkts iecietības, tolerances. Vai nebūtu labāk, ja mēs mēģinātu viens otram palīdzēt, nevis kritizēt viens otru .

Mēs esam mūsu valsts! Mums pašiem tā jāveido, tas nenozīmē 4 gados reizi aiziet uz vēlēšanām un 4 gadus buršķēt par saeimu un deputātiem. 100 deputāti saeimā nevaido Latviju, to veidojam mēs un tā mums jāveido katru dienu.

Būt patriotam nenozīmē tikai izkārt karogu pie mājas. Būt patriotam nozīmē cienīt savu valsti un valsts tā esam mēs, cienīsim viens otru. Lai Latvija kļūst ar labāku vasti!

66 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Latvija drīz vairs nepastāvēs, ja mēs saeimā turpināsim ievēlēt gejus (kautgan mēs jau to nezinājām ka viņš ir zils).

Es nēesmu homofobs, bet tas jau ir par traku.

8 1 atbildēt

Esmu patriots, mīlu Latviju, bet vai viņa mīl mani ? Es palīdzu līdzcilvēkiem, pat galīgi svešiem neprasot kaut ko pretīm, bet es nevaru smaidīt kad jācīnās uz izdzīvošanas robežas. Baidos, ka tikai ar labām domām vien būs stipri par maz lai Latvija uzplauktu.

6 0 atbildēt

pat pietiktu, ka mēs to laiku veltītu katrs sev, lai savestu sevi kārtībā, savu domāšanu, rīcību un vidi ap sevi. tik vien vajag ideālai sabiedrībai.

3 0 atbildēt

Mēs esam aizmirsuši - vara pieder mums! Nevis kaut kādiem parazītiem tajā sistēmā, kas "piemirsuši" ka jādarbojas mūsu interesēs.

Vajadzētu Latvijai visiem iedzīvotājiem uzņemties VIDā pašiem savus nodokļus/citus maksājumus maksāt un katru mēnesi atlikt to summu kādu gadu(lai pēc tam nomaksātu, protams). Vienkārši lai tas audzējs nomiru badā un mēs būtu brīvi.

Vai kaut ko...

MĒS MIRSTAM, burtiski mirstam ātrāk nekā dzimstam. Un kuriem mēs uzticējāmies rūpēties par mums - Latviju, lai mēs zeltu - mūs mērdē nost.

Vienīgā mūsu vaina ir tāda, ka mēs neejam un nebloķējam ielas taisnīgās dusmās.

Cik atmodas mums ir vajadzīgas lai atmostos?

1 0 atbildēt