local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc kaķi ir labāki par suņiem?145

493 84

Nav noslēpums, ka kaķi ir lieliskākie radījumi pasaulē. Nav noslēpums, ka tie šobrīd intensīvi vairojas, jo ir marts. Nav noslēpums, ka tie ir daudz foršāki par suņiem. :D

493 84 145 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 145

0/2000

Tātad tev patīk kaķi, jo ar tiem ir labs seks?

66 19 atbildēt

6. bilde mani samulsināja. :D 

27 0 atbildēt

Man personīgi ir kaķis, ļoti mīlīgs, bija arī suņuks, uzticīgs un labs sargs, diemžēl jau vairs nav.. Mīlu šos abus dzīvniekus, tāpēc domāju, ka abi dzīvnieciņi ir ar +/- :)

26 0 atbildēt

stūlbie cilvēki, ne kaķi ne suņi nav labāki. visam ir savi plusi un mīnusi, ja kāds grib teikt ka ienīst kaķus, vai ka suņi ir labākie, lai iet uz citu rakstu un nepelna te mīnusus. ir suņu cilvēki un kaķu cilvēki un ir vēl citi. es cienu tos cilvēkus kas ir par suņiem bet atzīst ka kaķi arī nav slikti un otrādi. kaķi nav tik izpētīti, un viņi spēj ārstēt cilvēkus, kaut mazliet, savā veidā. gan murrājot gan paijājot, gan kad tie guļ virsū, gan citādi viņi palīdz, nomierina utt.  suņi vienkārši ir lōģiskāki un viņus var iedresēt darīt visādas lietas. tāpēc jau daudziem patīk tieši suņi, jo tie ir aktīvi, izpalīdzīgi utt. un jā pat izglābj cilvēkus. bet viņi ir trokšņaināki, uzbāzīgāki, un visādi citādi. 

Bet kaķi ir mīlīgi, forši, pūkaini, skaisti, mierīgi, draiskulīgi, daudz netraucē, forši asmeņi pie ķepām, un viskautkas cits.

>(^.^)<

19 2 atbildēt

Šī ir kā otrā daļa Valentīndienas nolikšanas rakstam? :D diezgan truli tie kritēriji. jā, kaķi ir labāki, gudrāki un saprātīgāki, bet varēji jau pameklēt kādu nedaudz zinātniskāku pieeju aprakstiem, nevis rakstīt kkādas bērnišķīgas muļķības. Vienīgais, kas palika atmiņā - kaķis ir labāks par suni, jo viņam patīk pierīties un uz peņa ir dzelonīši. :D

18 4 atbildēt

Man patīk kaķi tikpat ļoti,ka vīrieši un alus.

13 2 atbildēt

Kaķi par suņiem ir labāki tepēc ka , kaķu ir vairāk ?

13 3 atbildēt

Tie atbaida creeperus xD.

6 0 atbildēt

man tikai likās vai tu tikko uzskaitīji vius iemeslus kapēc mums būtu viņi jāienīst?!!

13 7 atbildēt

Gaumes lieta, un turklāt, gan suņi, gan kaķi ir ar individuālām īpašībām. Man patīk gan mans suns, gan kaķis

6 0 atbildēt

Nepiekrītu tavam rakstam!?Tu pēc ilga laika atbrauksi pie suņa,suns priecāsies gribēs spēlēties bet kaķis tikai ņaudēs un prasīs rijamo vai arī tikai staigādams beztolkā.Tu laikam centies panākt lai visi sūņus ienīstu?Suns cilvēka labākais draugs tā patiešām ir.Ir jau suņi kuriem drusku prāta nav taču tādu ir maz.Man pesoniski īpaši nepatīk rakstu kur kautko mēģina panākt vai kautko tamlīdzīgu.Man pašam ir suns vācu medību terjers un tiešām ir cilvēka labākais draugs.Liels,liels 'MĪNUS!

17 12 atbildēt

Man no suņiem ir bail un man tie šķiet pārāk uzbāzīgi un skaļi. Pati sev es nekad negribētu suni, bet ja citiem ir man nekas nav pretī. Vnk cenšos no viņiem izvairīties. :D Protams suņi pasargās Tavu īpašumu, bet tie, kas rej uz katru garāmgājēju ir kaitinoši, tas man noriebās dzīvojot Jurmalā. 

Man bija burvīgs kaķis, viņš "pateica" priekšā vai tam cilvēkam (kas piemēram pirmo reizi atnācis pie manis ciemos) var uzticēties. Vnmēr, kad biju slima vai vnk slikti jutos viņš nāca pie manis, pat pēdējās dienas viņš pavadīja pie manis, un te kāds minēja, ka suņi sagaidot saimnieku mājās, bet kaķi - nē, muļķības, man kaķis vnmēr ap plkst. 17 sēdēja pie durvīm un gaidīja vecākus, lai gan es mājās jau sen biju, tātad pabarot viņu nevajadzēja, un kad atgriezos no Vācijas, kur biju 3 mēnešus, viņš labu laiciņu neatkāpās no manis un runājās ar mani. Kad biju maziņa un man bija bail, viņš vienmēr gulēja man blakus un es jutos drošāk. Un kaķi, lai arī cik patsāvīgi būtu tomēr šadus tādus likumus viņi zin, vismaz viņš zināja, kur ir viņu kastīte, ka nedrīkt asināt nagus pret mēblēm, nedrīkst līst uz galda, utt. Un lielisks pluss mājas kaķiem, viņi need vecu gaļu, vnmēr uz kaķa pārbaudīju vai gaļa, ko taisos pagatavot, ir svaiga. Viņš nodzīvoja godam 14 gadus. :)

Bet nu katram dzivnieciņam, pat induviduāli, ir savi plusi un mīnusi. Tā pat kā jebkuram cilvēkam. :)

5 0 atbildēt

nu nezinu man personīgi labāk patīk suņi. Ne par velti ir teiciens, ka suns ir cilvēka labākais draugs :P

7 3 atbildēt

Suņi ir debīli vien tāpēc, ka tie dirš visur kur pagadās, ciest nevaru to skatu, kad kūst no st sniegs un ik pēc metra ir fakinie sūdi! Gatavs apslaktēt saimnieku ar visu to nojāto suni!

4 0 atbildēt

6 es domāju ka mans dators ir pilnīgs lohs emotion

bet pectam sapratu ka es esmu priduraks emotion

4 0 atbildēt

Kaķi forevār :D :] :]

7 3 atbildēt

Man kaķi patīk labāk.

Kāpēc?

Tāpēc, ka es nēesmu redzējusi nevienu kaķi drāžam āra galda kāju, rotaļlietu, manu kurpi vai pat mani... Tāpēc vien man kaķi patīk labāk.

7 4 atbildēt

Kastrētiem kaķiem šādu dzelonīšu nav. 

Kurā dirsā tu izrāvi tādu info? Kastrējot kaķi tam izņem tikai dziedzerus un neko citu neaiztiek vai nenogriezh u.t.t.

3 0 atbildēt

Tad jau jau tu neesi redzējis filmu Hachiko. Kaķis paliks tur kur labāk, saimnieks nebūs mājās vai nedos ēst, tas dosies prom. Bet suņi... Suņi paliks uzticīgi pat tad, kad tu būs 5 pēdas zem zemes. Suņi ,manuprāt, rullē asfaltu, dogs for the win!

4 1 atbildēt

Mīlu kaķus emotion

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »