local-stats-pixel fb-conv-api

Jurmas kalns dubļainā ekspedīcija5

Tā kā pagājušo un aizpagājušo nedēļ gāza lietus bijām nocietušies un devāmies ekspedīcijā šodien. Jurmas kalns ir 1002 metrus augsts un ir maz zināms, bet ļoti skaists tūrisma objekts. Populārākie apskates vieta ir Velna Vārti, Dienvidu vārti un Cietoksnis. Ja kādam interesē sīkāk skatīt TE

Lielākā daļa vietējo ir maigi izsakoties ar šauru domāšanu un ja arī zina tad nekad nav bijuši nieka 10km līdz Jurmas kalnam. Īstenībā viņi ir tik slikni ka nevar uzkāpt vietējā Krusta kalnā kas atrodas tepat Karabaš pilsēteles teritorijā. Ja kādam interesē šeit pat ir bijusi 1000 Jūdzes pa Urāliem komanda (5.serija)

Lietus lija praktiski pēdējās 2.nedēļas. Grunts te ir klinšaina. Augsne ir diezgan plānā kārtiņā tādēļ ūdens burtiski spiedās ārā pavisām maliņām un mūsu ceļš praktiski bija vairāk strauts tādēļ arī nosaukums Dubļainā ekspedīcija.

Tālāk pievienoju kaudzi ar bildēm no centrālajiem Vellna vārtiem. Skatāmies un izbaudām, jo ļoti mazticams ka to redzēsiet savām acīm. Fotogrāfēts ar SE Xperia Active un GoPro Hero3.

77 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Un protams vienai emotiontautai ir vis smukais jāapķēpā ar saviem debīlajiem tekstiem!emotion

Vienalga+ par bildēm emotion

6 0 atbildēt
Forši, cerams izbaudiji expedīciju
2 0 atbildēt

woow,cik skaisti...  Tizli kad nezinu ka tur tikt...

1 0 atbildēt

No sākuma izlasīju kā "Jūrmalas kalns". emotion

1 0 atbildēt

Es dzīvoju Kurzemītē, bet šī vieta ir ļoti skaista !

0 0 atbildēt