local-stats-pixel fb-conv-api

Izzudušas profesijas18

471 0
471 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

 Drīz jau veikalā nevajadzēs pārdevējas, viss būs  elektroniski,  samaksā un viss. Tā pat arī visi tie roboti, kas māju tīra, Ir jau izgudrotas mašīnas, kuras pašas brauc, tādejādi  varētu atvieglot cilvēkus un arī  taksitus, iebūvēts displejs, nosauc adresi, un  aizved kur vajag. Samaksāt var tur pat  ar kredītkarti, vai autobusos nopikstinot etalonu emotion Jaunākās tehnoloģijas strauji atīstās un drīz vien daudzas profesijas pazudīs un cilvēki  paliks bez darba. Tikai kur dabūs naudu? 

6 0 atbildēt

emotion  labs raksts emotion

5 0 atbildēt

10.

Mans vecteevs savaa laikaa bija plostnieks, pludinaaja balkjus pa Daugavu....

4 0 atbildēt

Un šī ir tikai maza daļa emotion Varētu par vēl kādām izzudušajām profesijām emotion

1 0 atbildēt

Piena virs nav izzudusi profesija emotion esmu redzejis no ritiem izvada pienu emotion protams nejau lv emotion

1 0 atbildēt

Bāc šitie izgudrotāji domā kad atvieglo dzīvi kad taisa visādas tehnoloģijas.Bet īstenība viņi atņem darbu.LOGIC

1 0 atbildēt

7. Mums taču vēljoprojām ir dedzinātāji, tikai savādākā izpratnē. emotion

0 0 atbildēt

 

Visdrīzāk pa pašu Daugavu. Ulmaņlaikos baļķus tur pieveda no Baltkrievijas PSR. Vienā no Ilustrētās vēstures numuriem ir minēts.

0 0 atbildēt

6. Bieži vien šie cilvēki izmantoja iespējas skandināt politisko reklāmu pa starpai, ja bija nepieciešams no priekšnieka puses.

0 0 atbildēt

Vai tad "kermeņrači" ir uzskatāma par profesiju? Manuprāt visos laikos līķu zādzība ir bijusi krimināli sodāma. Līdz ar to, šādu nodarbi nevarētu nosaukt par profesiju, jo tad jau arī jebkuru zagšanu vai laupīšanu varētu dēvēt par profesiju. Protams, fakts, ka līķi tika zagti un pārdoti medicīnas iestādēm, vai kā nu tās toreiz dēvēja, nav apstrīdams. Reizē ar zinātnes progresu , bija nepieciešamība izpētīt cilvēka ķermeni, bet tādu, kuri labprātīgi pēc nāves novēlēja savu ķermani zinātnei, bija gaužām maz. Tādēļ arī līķu zagšana bija visai ienesīgs, bet reizē arī ļoti bīstams pasākums, jo ja varas iestādes pieķēra, tad sods nebija mazais.

0 0 atbildēt

Tieši par ozoliem nezinu, bet koku pludināšana kā tāda notika visās lielajās Latvijas upēs - Daugavā, Gaujā, Ventā , Salacā, Lielupē.  

0 0 atbildēt