local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti fakti par sociālajiem tīkliem5

90 1

Sociālie tīkli ir gandrīz katra cilvēka ikdiena - mūsdienās dzīve bez sociālajiem tīkliem ir gandrīz neiedomājama lielai daļai cilvēku. Sociālajiem tīkliem paliekot aizvien populārākiem un mijiedarbojoties ar cilvēkiem, rodas dažādi interesanti fakti un statistikas dati - šeit būs daži no tiem.

1.Vairāk nekā 5 000 000 Facebook lietotāju ir jaunāki par 10 gadiem - neskatoties uz to, ka juridiskie noteikumi un nosacījumi aizliedz ikvienam, kas jaunāki par 13 gadiem, izmantot vietni. Tātad, kur ir šo bērnu vecāki?

2.Uzņēmumi ignorē 70% no Facebook jautājumiem. Kad Facebook lapas fani ievieto vai nosūta savus jautājumus Facebook administrācijai, tikai 30% no tiem saņemt atbildes. Tas ir šokējoši zems mijiedarbības līmenis!

3.Lietotāji 2015.gadā ir iztērējuši 1 850 000 000 ASV dolāru par virtuālajiem Facebook kredītiem, pakalpojumiem. Par šādu cenu, mēs varētu nopirkt aptuveni 50 privātās salas un piecas 100,000,000 ASV dolāru vērtas jahtas.

4.Facebook lietotāju skaits ir vairāk nekā divas reizes lielāks par ASV iedzīvotāju skaitu. ASV iedzīvotāju ir gandrīz 314 miljoni, kamēr Facebook lepojas ar vairāk nekā 800 miljoniem lietotāju.

5.Lielākā daļa sociālo tīklu ir vienmērīgi sadalīti starp vīriešiem un sievietēm, izņemot Pinterest, kuru izmanto 42% sievietes, kuras lieto sociālos tīklus, bet tikai 13% vīriešu. Salīdzinājumam - Facebook izmanto 77% sievietes un 66% vīrieši.

6.Ikviens zina, ka Google ir visvairāk apmeklētākā tīmekļa vietne pasaulē, taču YouTube ir otrajā vietā, joprojām pārspējot Facebook .

7.Vairāk nekā 75% no visiem interneta lietotājiem izmantot sociālos tīklus.

90 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://datuve.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Tas ir skumji. Virtuālā pasaule strauji iznīcina reālo. Mēs vairs neprotam iziet ārā, vērot dabas skatus bez instagram filtriem, neprotam apmeklēt dažādas vietas, neiečekojoties fb vai swarmā. Mēs vairs neprotam dzīvot bez šiem modernā gadsimta izgudrojumiem, un tas ir reāli saaad. ☹️
15 0 atbildēt

vel aizmirsti tādi fakti, kā  brīvprātīga dalīšanās ar personīgu informāciju. no soc. tīkliem ļoti bieži vien var uzzināt par cilvēku tik daudz, ka viņu pazīsti pirms esi saticis dzīvē. nemaz nerunāsim par ietekmi uz cilvēci, kādu tie ir atstājuši, piemēram, cik 'savienoti' bet īstenībā 'atvienoti' cilvēki ir kļuvuši. šeit nu negatīvais stipri aizēno pozitīvo. No FB agrajām dienām:

Zuckerberg: Yeah so if you ever need info about anyone at Harvard

Zuckerberg: Just ask

Zuckerberg: I have over 4,000 emails, pictures, addresses, SNS

[Redacted Friend's Name]: What? How'd you manage that one?

Zuckerberg: People just submitted it.

Zuckerberg: I don't know why.

Zuckerberg: They "trust me"

Zuckerberg: Dumb fucks

3 0 atbildēt
Tas ir domāts kā cilvēku daudzums, kuri lieto soc tīklus kā tādus, izmanto arī konkrēto vietni, piemēram, no viaiem soctīklu lietotājiem ( vīriešiem) vien 77% izmanto ari fb
0 0 atbildēt