local-stats-pixel fb-conv-api

Homoseksuāļi vēsturē+45

90 4

Tā kā seksuālās orientācijas tēma pēkšņi tik aktuāla kļuvusi... :D Neliels ieskats vēsturē. Vārdu ir gana daudz, bet tā kā agrāk par homoseksualitāti varēja dabūt cietumu vai pat nāvessodu, liela daļa savu orientāciju slēpa un precējās nost (vai arī sieviešu gadījumā - bija spiestas precēt), tādēļ varam tikai minēt, cik daudzi no vēsturiskajām figūrām patiesībā nemaz nav bijuši hetero. Rakstā uzskaitīti gan (galvenokārt) homoseksuāļi, gan arī biseksuāļi. Let's go.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
90 4 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 45

0/2000

Nemaz nebiju domājis , ka Čaikovskis , Mikelandželo Vailds un daudz citi ir bijušu geji.

Par gulbju gejiem pasmējos emotion

11 0 atbildēt

Nu par dzīvniekiem ir ļoti skaidrs, ka viņi var būt homoseksuāļi, utt. Tas jau sen pierādīts. Tas cilvēkos, tāpat kā ar dzīvniekiem ir iegājis jau sen tālā pagātnē. Arī senās Romas imperātori daži bija geji. Tā kā nasing special!

8 1 atbildēt

 Moš pats esi gejs...

1 0 atbildēt

Sāksim ar to, ka grieķiem rotaļas ar pusaudžiem vispār bija labs stils un dzīves norma. Gandrīz vispārēja biseksualitāte.

0 0 atbildēt

Nu jā, sen mirušus cilvēkus pasludināt par homīšiem- tur daudz drosmes nevajag- ne apsaukātais, ne viņa tuvākie uz dueli neizsauks un tiesā neiesūdzēs, var droši brūķēt muti.

Pederastijas propogandisti kā parasti ar jebkādiem savu apgalvojumu pamatojošiem faktiem publiku neapgrūtina, tāpat jau "pīpls shavajet" kā saka.

Ārkārtīgi spēcīgs arguments homosekuāļu vadošās lomas pasaules zinātnes attīstībā pamatošanai: "Ņūtons tiek klasificēts kā visticamāk gejs, kurš cītīgi slēpās"- Tādu birku var piekarināt jebkuram cilvēkam, kurš nekad nav stājies homoseksuālos sakaros, jo iespējams taču, ka viņš vienkārši slēpjas...visticamāk.  Murgs,protams, bet ja kāds šādam murgam nepiekrīt, to pederastijas propogandisti skaļi apsaukās par homofobu.

Nākamā glupība: "Rūķu šimpanzes (lol) ir pilnīgi biseksuālas". Tas, ka autors tulkojot ar gūgles translātoru angļu pederastijas propogandistu materiālus  ir Bonobo punduršimpanzes nodēvējis par rūķiem (dwarf chimpanzee ir retāks viņu apzīmējums mazā augumiņa dēļ) vēl nebūtu nekas. Tomēr jebkuram, kurš kaut virspusēji ieskatītos kautvai vikipēdijā, konstatētu, ka Bonobo šimpanzes ir slavenas ar to, ka ir ļoti seksuālas: Ar seksa palīdzību tās atrisina konfliktus, mazina agresjiju un noņem stresu. Bieži maina partnerus. Tās ir arī vienīgie dzīvnieciņi blakus cilvēkiem, kas bučojās ar mēlītēm, piekopj orālo seksu, kā arī seksu ne tikai sunīšu pozā,bet arī face-to-face. Atseviškos gadījumos zinātnieki ir novērojuši ka mātītes berzē savus dzimumorgānus savā starpā, kā arī tēviņi berzē savus locekļus savā starpā. Par pederastijas aktiem, kad tēviņš iekarotu cita tēviņa anālo atveri, zinātniekiem ziņu nav. Tomēr, tas kā redzams neliedz pederastijas sludinātājiem apgalvot ka Bonobo ir pilnībā biseksuāli.

Cilvēki- neuzķerieties uz  šādiem un līdzīgiem pederastijas sludinātāju melīgajiem rakstiem. Pārbaudiet, lasiet, izziniet...domājiet!

1 1 atbildēt

no sākuma domāju, ka šito rakstīja mana kulturoloģijas skolotāja. trūka tikai vārds "fifīgi" tekstā

0 0 atbildēt

No kuras vietas tu izrāvi šo informāciju!?

0 0 atbildēt

Nu šie cilvēki tiek cienīti ''vien tādēļ'' ka viņiem ir izcili sasniegumi. Ja domā, ka vēsturē visi sēdēja aizbāztām mutītēm, tad acīmredzot nekad neesi par seno Grieķiju neko dzirdējusi.

0 1 atbildēt

Bļin, kā paliksi ģeniāls, tā par geju vai lezbi uzreiz? 

0 1 atbildēt

visapkārt pilns ar zilīšiememotion

0 1 atbildēt

Pilnīgi riebjās šitais raksts, principā visi, kas asināja prāta spējas ir bijušī pidarasi, ahu*ets! emotion Interesantāk būtu uztaisīt rakstu, kurš tad nav bijis zilais...... Sviests ne raksts!

0 1 atbildēt

Izlasiet, tas pašliek valdībā tiek lemts. Tas ir diktatūras sākums: Šobrīd varas gaiteņos tiek gatavotas izmaiņas likuma pantā, kas apdraudētu vārda brīvību un iedzīvinātu jēdzienu «naida runa». Ko nozīmē «naida runa»? Ja šis likums tiks apstiprināts, tad jebkurš Latvijas iedzīvotājs, kuram šāds dzīvesveids liksies amorāls, nedrīkstēs neko iebilst attiecībā uz prettdabiski orientētu (geju, lesbiešu, transvestītu utt.) cilvēku izpausmēm – jo tas tiks klasificēts kā «naida runa». Galvenais motīvs ir apklusināt iebildumus pret seksuālo minoritāšu centieniem pieprasīt īpašas tiesības. Sekas? Šāda notikumu virzība nozīmē tikai vienu – morālu, garīgu un fizisku tautas un visas cilvēces iznīcību. Liels spiediens no Briseles tiek izdarīts uz likumdevējiem Rīgā, tāpēc tautas iebildumi var kalpot par argumentu pret šādu normu iedzīvināšanu likumdošanā. Lūdzu, paraksties PRET krimināllikuma 78. panta grozījumu, kas paredz homoseksuāļu privilēģijas! Savus parakstus varat nosūtīt uz šo e-pasta adresi: spektrszurnals@gmail.com.

1 3 atbildēt

Sāksim ar to ka mūsdienās čot visi senie zinātnieki pēkšņi ir kļuvuši par gejiem...

Sāksim jau ar to ka par Aleksandra lielā Homoseksualitāti vispār nav nekur tieši norādīts, tas tiek spriests pēc kautkādām vēstulēm kuras viņs ir sūtijsi tam vienam no saviem ģenerāļiem... Pārāk daudz kas tiek interpretēts kā gejisksks un tas tiek mākslīgi panākts...

Atcerieties vēl brežņeva laikā bija večiem paradums sabučoties, tad nevienam nelikās ka varētu būt runa par pidaru lietām, tagad noteikti parādītos tāds jautājumu..

Pēdēja rindkopa ir atslēga visai geju problēmai "zinātnieki īsti nezina no kurienes zilie rodas" tapēc ka tiklīdz kāds tai lietai ķeras klāt veic pētijumus vai nedo dievs mēģina to ārstēt uzreiz tiek kviekts par cilvēktiesībām.....

A īstenība pastāv vienkārš jautājums ko vajag uzdot visiem geju aizstāvjiem "Vai jūs vēlaties lai jūsu dēls ir pediņš" ? 

Mans viedoklis ka Visa tā geju būšana ir vienkārša izvirtība kura robežojas ar psihisku slimību... Redz mums jau tagad sīkajiem sāk potēt no mazotnes ka tas ir normāli drīz rādīs filmiņas visādus kuprainos kalnus utt. saderam ka pēc tāda mēsla noskatīšanās 6 no 10 sīkajiem aizdomājas par dibenprieku pamēģināšanu un viens no viņiem to toč ar izdara... un lūk jums gejs...

Tāka muļķibas nevajag skricelēt.

1 3 atbildēt

Kā jums liekas, ja mēs neapspiestu lietas, kas mūsos, vai mēs gribētu uzzināt, cik no mums patiesībā ir zoofīli, nekrofīli, pedofīli utt? tas, ka cilvēki visos laikos ir apspieduši slikto ir ļoti pareizi.. tikai mūsdienās slikto uztaisa par normālu. Par to,ka bībelē tas parādījās tikai 1960 gaod ir pilnīgas muļķības!! Varbūt angļu tulkojumā, bet oriģinālos tekstos jau no sākta gala ir bijis (Vīriešu piegulētāji) un citi apzīmējumi. Tā kā nav ko runāt, ja nezini..

0 3 atbildēt