local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par zemenēm2

Zobi, pateicoties zemenēm, kļūst baltāki.
Mierīgi vari ietaupīt naudu uz balināšanas pakalpojumiem, jo zemenēm piemīt īpašības, kas balina zobus! Spēcīgā C vitamīna koncentrācija noārda dzelteno kārtu. Nebaidies “nošmulēties”, un tu iegūsi žilbinošu smaidu!

Samazina risku saslimt ar sirds slimībām.
Jebkura sirds slimība atstāj ietekmi uz visu organismu, tāpēc uz to jāraugās ļoti nopietni. Pirmais solis, lai izvairītos no šā riska, ir ēst pareizi. Vasara, kas ir augļu, ogu un dārzeņu laiks, ir arī lielisks laiks, lai savestu sevi kārtībā. Iekļauj savā diētā zemenes, un tu jutīsies ne vien enerģijas pilna, bet arī vesela!

Nē novecošanai!
Zemenes ir spēcīgi antioksidanti, kas cīnās pret ādas novecošanos.

Zemenes palīdz cīņai pret pinnēm.
Vasarā neaizmirsti par sejas kopšanu. Vari izmantot dabīgos līdzekļus, tostarp zemenes. Ir ieteicams ne vien ēst zemenes, bet uzklāt tās uz sejas maskas veidā.

Zemenes likvidē vasaras raibumus.
Mēs esam dažādas, kādai vasaras raibumi piestāv un patīk, savukārt kādai – nē. Zemenes ir maģisks līdzeklis, tās palīdz vasaras raibumiem izbalēt. Sajauc zemenes kopā ar citronu sulu un papaiju, un gaidi rezultātus! :)

Cīņa pret astmu.
Ja esi nogurusi no nemitīgajiem medikamentiem, kuri palīdz astmas ārstēšanai, lieto uzturā vairāk zemenes. Zemenes palīdz pret deguna niezēšanu, nātres dzēlieniem un, jā, astmu!

Zemenes vairo prieka hormonu izdalīšanos.
Ēdīsi zemenes – būsi priecīga!

Kā jau iepriekš uzzinājām – zemenes ir spēcīgs antioksidants.
Vai zināji, ka tās palīdz cīņā ar vēzi? Zemenes ir lielisks pretiekaisuma līdzeklis, kā arī samazina audzēja izplatīšanos.

Zemenes – superlīdzeklis pret maisiņiem zem acīm.
Ja cīnies ar zilajiem riņķiem zem acīm, kā arī maisiņiem, lieto uzturā zemenes! Starp citu, C vitamīns var novērst saslimšanu ar dažādām acu slimībām.

26 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Zemenes - labs palīglīdzeklis romantiskam vakaram (kombinācijā ar šampanieti) emotion

1 0 atbildēt