local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par utīm!27

Labrīt, spociņi!!!emotion

Vai jau izvingrojāties???emotion

Kafiju, padzērāt??emotion

Ja vēl nē, tad aiziet!!!emotion

Un jauku,patīkamu,ar smaidu pilnu dieniņu..emotion

P.S.- Šo rītu iesāksim,ar nevisai patīkamiem parazītiņiem, bet cerams patiks..emotion Īsi un kodolīgi....emotion


Prot peldēt:

Domā, ka vari tikt vaļā no utīm mazgājot, vai ilgi mērcējot galvu ūdenī??Nēē, jo utis ir spēcīgas ,un izdzīvo 48 stundas.

Ātras:

Utis ir arī ļoti, samērā, ātras. Viņas nelec,nelido, bet rāpo.Viņas 1minūtē norāpo vairāk par 10cm,bet dienā aptuveni 137m. Tās pievēiktu, aptuveni, futbola laukumu.

Izplata infekcijas:

Utis izdalot siekalas,rada niezi,kasīšanos.Kasīšanās rada brūci. Brūce var sākt sastrutot un rasties citas ādas slimības ,alerģijas.

Ātri vairojas:

Pieaugusi uts, jūsu galvās,dienā var izdēt, aptuveni, 4 oliņas.(gnīdas) Bet, mēneša laikā 140 oliņas.Kopā, dzivēs laikā, līdz pat 200.

Barojas bieži:

Šie mazie utulēni, ēd ik pēc 2-3 st. Bet ,tai pat laikā, bez ēšanas var arī izstikt, līdz 48st.

Izplatās, tikai cilvēku starpā:

Galvas utis, par kurām tiek stāstīts,izplatās tikai cilvēkiem. Tās neieperinās dzīvniekos.( suņos,kaķos, cūkās,vistās,u.tt) Izrādās pasaulē, vispār, ir 300 utu sugas.

Gnīdas var iznīcināt:

Agrāk minēts tika, ka utis var nobendēt ar medikamentiem, bet gnīdas,lasot ar rokām. Bet tomēr, tagat ir arī medikamenti, kas iznīdē arī gnīdas.

Izvēlīgas:

Utis, ne visas matu struktūras vēlās, un patīk tajos dzīvot,bet viņas ar laiku pielāgojas.Viss vairāk mīl tīrus matus..lai ar cik dīvaini neliktos.

446 0 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Kad skolas laikā klīda utis, es arī saķēru un mamma aptiekā pirka visādus līdzekļus - atvieglojums uz dienām divām un tad atkal pilna galva. Nu tad tā, skarbā metode kā tikt vaļā no utīm pavisam: vajadzīgs plastmasas maisiņš, neostomazāns (kukaiņu inde, vetaptiekās var nopirkt, kādas divas ampuliņas), karsts ūdens. Vispirms izmagā matus tik karstā ūdenī, cik vien var paciest (ap 45-50 grādiem, tā. ka galva deg), pirms tam jau sagatavo litra spainītī karstu ūdeni ar kādām divām trešdaļām 10 ml neostomazāna ampulas un tad, kamēr galva vēl kūp, to visu bagātību kārtīgi izsmērēt pa visiem matiem, lai tām maitām nav kur slēpties un tad ap galvu stingri apsien maisiņu un tur 45 - 60 minūtes. Tad izmazgā normāli. sāpēs, smirdēs un dedzinās nopietni, bet utis būs beigtas. Pēc nedēļas procedūru atkārto un vēl pēc nedēļas to var darīt vien profilaktiskos nolūkos. Vēl pret utīm palīdz regulāra matu taisnošana ap 200 grādiem - bet tas piežmiegs gnīdas, pieaugušās aizskries un turpinās kost. Ja kādam ir, ceru, ka palīdzēju.

25 0 atbildēt

Uzreiz nāk prātā koju laiki.

12 0 atbildēt
ieej aptiekā un nopērc kārtīgu utu holokaustu līdzekli....
7 0 atbildēt

Efektīvākais līdzeklis - nodzīt matus. Nav matu - nav problēmu (nu vismaz nav utis...)

6 0 atbildēt

Kuģa kapteinis paziņo: "Tūlīt mēs šķērsosim ekvatoru!"

Pie viņa pienāk dāma un lūdz paskatīties uz ekvatoru tālskatī.

Kapteinis izrauj savu matu un pielipina uz stikla.  Kundze skatās tālskatī un saka: "Jā, redzu ekvatoru. Un pa to rāpo kamielis."

6 0 atbildēt
Tagad nevajaga tik nežēlīgas metodes. Aptiekaa ir taads liidzeklis"paranit"iekshaa ar visu kemmiiti.. Gatavots uz eļļas baazes un nesmird. Aatrs un efektiivs. Vieniigi peec viņa ir diezgan sarezgīti izmazgāt matus.
5 0 atbildēt

Ar petroliju vai DD. smird nežēlīgi galvas āda surst un nevajag ilgi turēt, kadas min 10-15 jo var palikt bez matiem.

2 0 atbildēt
Muļķības,nokrāso matus...un staigā skaists,smaidīgs un vesels...šausmas,ko te iesaka...petroleju..krāsa arī gnīdas paņems
2 0 atbildēt
Petroleju un saimniecibas ziepes sajauc biezeniti ka krejums. Un matos ieksa uz 10min.kas var izturet tur ilgak. Iznides visas. Ka ari krasotos nedzivo
2 0 atbildēt
Es utis dabūju,izmazgājot matus ar mazgāšanās želeju
0 0 atbildēt

Fakti no paša pieredzes? emotion

0 0 atbildēt

Skolas laikos 4;5-tā klasē bij utis.. Mēģināju ar mammu visādi, pirkām tos līdzekļus, līdz sencis atnāca mājās un uz ļisiju nodzina.. No problem..emotion

0 0 atbildēt
Jāsāk nemazgàt mati... emotion lai nepārvācās kàda uz maniem matiem.. emotion
0 0 atbildēt