local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par nāvi8

1. Ja cilvēkam nocirstu galvu tas spētu vel dzīvot pluss/mīnuss 15-20 sekundes, bet prusaks bez galvas spēj izdzīvot apmēram vel deviņas dienas.

2. Katru gadu nejauši vienā no savām spēlēm mirst viens atlēts divisim tūkstošiem. Viss biežāk atlēti mīrst futbolā (amerikāņu) un basketbolā. Pēc aptaujas tika noskaidrots, ka vīriešu kārtas atlētiem piecas reizes lielāka mīrstība nekā sievietēm, jo vīru sports, tas ir agresīvāks un spēka bagātāks.

3. Neticami, bet tiešām tā ir. Amerikā procentuāli nāves skaits, kas notikušas ceļā uz slimnīcu, ir sasniedzis teju vai gandrīz 80 procentus. Iespaidīgi, ne?

4.Katru gadu Amerikā apbedīšanas laikā tiek izmantots aptuveni 827 000 litri iebalzamēšanas šķidruma tajā skaitā arī formaldehīdu un etanolu, ko ielej augsnē, tieši virs mirušā.

5. Ir pierādīts, ka apgalvojums, ka pašnāvību skaits ir lielāks brīvdienās nekā darbadienās, ir aplams, jo patiesībā viss ir otrādi ar diez gan lielu starpību . 6.Šis fakts tiešām liekas tāds drusku savāds, daudziem no vīriešu kārtas pārstāvjiem, kas ir izdarījuši pašnāvību ir ieapēja novērot erekciju. Tikai kā tas ir iespējams, es nesaprotu. Visbiežāk to var novērot pie upuriem, kas ir pakārušiem. 7. Šis fakts ir vairāk balstīts uz ķīmiju, jo tika pierādīts tas, ka ugunsgrēkos cilvēki visbiežāk mirst nejau dēļ gūtājiem nopietnajiem apdegumiem, bet gan no gaisa trūkuma, jo kā mēs visi zinām degšanas rezultātā sadeg skābeklis un izdalās dažādas gāzes. 8.Viena lieta, kas ir kopīga visiem nāves gadījumiem, ir skābekļa trūkums. 9. Aptuveni 3 dienas pēc tavas nāves sālskābe, kas atrodas tavā kuņģī un agrāk palīdzēja tev sagremot apēsto pārtiku, sāks lēnām sagremot tavu mirušo kermeni. 10. Ņujorka ir pilsēta kurā, pašnāvību skaits ir lielāks nekā slepkavību skaits. Katru nedēļū Ņujorkas avīzē lielākā daļa sleju ir aizpildītas ar rkastiem par cilvēku slepkavībām un pašnāvībām. 11. Daudzi domā, ka kremācija attīra dvēseli no grēkiem un tamlīdzīgi, bet kā tad ir īstenībā ar to, ko tā nodara mūsu dzīvēm? Ir pierādīts, ka cilvēku kremēšana ir ļoti kaitīgs process, jo tās rezultāta izdalās ļoti daudz kaitīgu gāzu un to sajaukumu, kas var ietekmēt cilvēku veselību. 12. Kā tev liekas, kas šiem visiem cilvēkiem ir kopīgs? Elvisam Preslijam, Lenijam Brūsam, Robertam Pastorelli? Viņi visi ir miruši vannasistabā.

32 8 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Varēji lasāmāku un vieglāk pārskatāmu rakstu sataisīt. Ielikt dažas bildes un zem tām faktus.emotion

8 0 atbildēt

Vel sūdīgāk visu sakartot nevareji?

6 0 atbildēt
Uzzminēšu zem grādiem rakstīji vai aiz slinkuma dauzīji papēdi pret tastatūru.
0 0 atbildēt

Apskatiet manu jauno romānu Pusnakts saule!emotion

0 1 atbildēt

Ieliku plusu pāli. Paskatīsos rī cik plusu manam komentāramemotionemotion

3 6 atbildēt