local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par Hitleru #216

214 7

Sveiki spoki. Ceru, ka izbaudijāt 1. faktu daļu. Šodien nāku klajā ar jauniem, svaigiem faktiem par visu biedu, briesmīgo un nežēlīgo - Ādolfu Hitleru.

Pirmā faktu daļa.

214 7 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

1.Nevaru apstrīdēt... 2.Hitlera pirmā mīlestība jā, bija ar ebreju izcelsmi, bet viņa izdarīja pašnāvību. 3.Hroniska slimība tā nebija sākumā, tas bija saistīts ar balss saitēm un vēderu, bet viņš lietoja amfetamīnu, kas ir pieminēts arī medicīanas grāmatās 4.Taisnība, Hitlers bija nesmēķētājs, ja neskaita pusaudžu gadus, kad pamēģināja ziņkārības pēc 5.Nebija viņš kritis, viņš bija kļuvis akls no gāzes uzbrukuma, un viņš kara beigas sagaidīja slimīcā. 6.Liekas, ka patiesība. 7.Nevaru pierādīt. 8.Jā, taisnība, bija arī iemesls, kāpēc bija veģetārietis, tikai to aizmirsu 9.Jā, Hitlers vispār izglābās neskaitāmas reizes. 10.Iespējams, ka tā arī bija, bet bija arī citi ebreji, kuri bija īpašā statusā, vai izbēga no likteņa. 11.Tā bija Nobela miera premija, nevis Nobela balva. 12.Vispār par gleznotāju, par priesteri doma bija tikai ļoti neiligi. 13.Apšaubu, jo pat "Vilku mājā", vai kā pareizi saucās, neizdevās atentāts, un vajadzeja ļoti daudz kam iziet cauri, lai vispār piekļūt kaut tuvu Hitleram. 14.Times viņu pasludinaja par gada cilvēku. 15.Hitleram bija daudzas fobijas, bet kaķi- domāju, ka tāpēc, ka viņš visu dzīvi bija pieķēries suņiem(arī tam, kas bija kara laikā viņam), tad kaķi viņam vienkārši nepatika. http://9gag.com/gag/ar436N6 (Fakti ar bildēm)

4 0 atbildēt

Hendrijs Fords??? Manupraat visi fordi tikko noslaapa... Seedies - miinusss!!!!

3 0 atbildēt

Dažas lietas par viņu labas ir . emotion

1 0 atbildēt
No pirksta izzīsti fakti.
1 0 atbildēt

Joptvai, iemācies tulkot. Nevis 28 dažādas narkotikas, bet gan 28 dažādus medikamentus.

1 0 atbildēt

"Amerikas slepanais drošības dienests centās saindēt Hitlera ēdienu ar siviešu hormoniem."

Lūdzu, nelieciet tādus rakstus, kurus ātri iemet un pat nepārbauda kļūdas.

0 0 atbildēt

Nevis gadsimta bet gada cilvēks. Un nākošajā gadā Staļins kļuva par gada cilvēku emotion

0 0 atbildēt

viņš iestājās pret dzīvnieku vardarbību, bet ar ebrejiem-tieši otrādi.

0 0 atbildēt
1. Lasiju vienā grāmatā par vienu no tām nometnēm , bija pat dažas fotogrāfijas un zem tām vāciski rakstīts ka hitlers iet ar savu nūju iegrūzt bedrē tos nošautos kuri paši nāv iekrituši. Jo kā jau lielākoties visi zin, viņš lika saviem gūstekņiem novilkt drēbes un nostāties bedres malā un tad lika viņus nošaut.
0 0 atbildēt