local-stats-pixel fb-conv-api

Es tur biju, es to redzēju - Aušvices Ebreju Sinagoga un muzejs3

236 4

Čau! Man bija vienreizēja iespēja piedalīties vienā no lielākajiem Anglijas vidusskolu projektiem, kur tika sasaukti kopā 2 skolēni no katras vidusskolas (sixth form un college), izveidojot 200 cilvēku grupu, kura tad tika sadalīta 10 grupās pa 20 cilvēkiem katrā. Šis projekts bija (un ir) Aušvicas projekts, jeb Lessons From Auschwitz Project un kopumā tas notiek pa visu Apvienoto Karalisti, bet es jums varu pastāstīt kā tas notika Anglijā.

Tātad, no katras skolas 2 tā teikt "izredzētie", kas piedalās projektā. Parasti izvēlās cilvēkus, kas ir apņēmīgi un izzināt griboši. Kopumā projekts sastāv no 4 daļām, no kurām 3 no tām ir lekcijas un 1 no tām ir ekskursija uz Oświęcim (jeb kā vāci to dēvēja par Aušvicu un citi Aušvice). Mēs devāmies uz Aušvices koncentrācijas nometni kas, kā jau varbūt liela daļa no jums zin, sastāv no 3 nometnēm un vēl vairāk daļām kas ir burtiski izbārstītas pa visu Oświęcim.

Ļoti atvainojos par savu tulkošanu un par to, ka dažām bildēm nav aprakta, jo pati nepaspēju detalizēti izlasīt. Grupa gāja uz priekšu un man bija jāskriet pakaļ lai nepazūdu, jo laika bija maz.

« 1  2  3 »
236 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Nabaga tie Kristiešu Miljoni kuri bezvests pazuda del padomju Ebreju politikas!
9 0 atbildēt

Labāk uz Aušvicas koncentrācijas nometni būtu braukuši emotion

1 3 atbildēt

Nabaga ebreji... :^)

Muh 6 million jews

3 6 atbildēt