local-stats-pixel fb-conv-api

Cik žēl, ka viņiem toreiz nebija fotošops 2.daļa49

550 7

Tā kā pirmā daļa guva diezgan lielu atsaucību, izveidoju arī otru, un ja būs pieprasījums, mēģināšu vēl kādu daļu pievienot. Raksts un tajā redzamais materiāls ir ņemts no kāda foruma, kurā cilvēki pievieno šīs samontētas bildes un diskutē par un ap karu. Ja kādam ir kādas pretenzijas pret to, ka nepievienoju avotu zem raksta, tas ir tāpēc, lai kāds neizdomātu pievienot nekvalitatīvu google translate rakstu ar drausmīgu tulkojumu. Ceru uz sapratni.

Pirmā daļa: Cik žēl, ka viņiem toreiz nebij fotošops

Tas viss ir tikai dēļ naudas un Izraēlas...

Saimona Veistenhāla centrs ir holokausta/cionistu uzņēmums, kurš darbojas visās balto cilvēku apdzīvotajās valstīs ar gada budžetu 30 miljoni dolāru. Šis uzņēmums atklāti aizstāv karu Irākā ar valdības plašsaziņas līdzekļiem. Plus vēl tam visam, viņi katru gadu saņem apmēram 5 miljonus dolāru no nodokļu maksātāju naudas Kalifornijas štatā vien. Šie cilvēki izmanto holokaustu savu egoistisko un finansiālo iegribu apmierināšanai (ebreji, kuri šeit strādā, saņem milzīgas algas). Visi šie izdevumi izmaksā ļoti dārgi, un es domāju, ka pat vairāk kā ļoti.

550 7 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Staļins novāca 2 reiz vairāk kā Hitlers...Un izdomāja vēl mokošākas mocīšanas metodes emotion

24 1 atbildēt

Hitlers jau nebija nemaz tik sūdīgs vecis, galu galā viņš taču nošāva Hitleru! :)

22 0 atbildēt

Autor, pilnībā piekrītu. Holokausts ir viena liela žīdu propoganda. Milzīgs bizness.

20 0 atbildēt

židi pēc kara noslepkavoja Latvīesu lidotāju Cukuru.

Tieši tā noslepkavoja -  nosita ar āmuru.

un pēc tam vel lielās..  Pat ja viņš bija vainīgs kara noziegumos, - netika tiesāts, bet vienkārši noslepkavots..

Tātad ar ko žīdi labāki par nazi?

15 0 atbildēt

Viens Izraēlas žurnālists ļoti trāpīgi izteicās par Izraēlas armijas zvērībām Palestīnā:" Mēs to varam darīt, jo mūsu pusē ir holokausta muzejs." 

6 0 atbildēt

Karš nekad nebeidzās, tas tikai uz brīdi tiek pārtraukt. Kad asiņainās cīņas ir beigušās, tad sāk parādīties šādi "mākslas darbi", lai parādītu, ka viens bijis sliktāks par otru. Bet nu diemžēl, šīs viltotās fotogrāfijas nepierāda, ka nekas no tā visa nav notcis. Ir taču fotogrāfijas no kurienes pkārto cilvēku silueti ir ņemti... tā pat arī 9. attēlā, netika tie nabadziņi tak dedzināti 24/7. 

6 0 atbildēt

Paldies, es pat nebiju dzirdējis par to, ka šādas fotogrāfijas tika viltotas. Diemžēl spēju iedomāties kā fanātiski noskaņti ideologi paši sevi slavē par tik labi pagatavotiem sūdiem ar kuriem barot pēc iespējas vairāk cilvēkus.

Tāpat nespēju aizmirst Litenes upurus. Vēl atminos latviešu inteliģences pilnos lopu vagonus par kuriem man stāstja cilvēki, kuri paši to bija piedzīvojuši.

Nedomāju, ka jebkurai cilvēku spīdzināšanai vai vajāšanai ir jebkāds attaisnojums. Mēs visi esam vienādi- arī vienādi spējīgi uz visādām nelietībām.

6 0 atbildēt
propoganda skaloja smadzenes gan toreiz gan tagad. Bet bail iedomāties cik tas labi sanāk tagad ar mūsdienu iespējām. P.s. Varbūt tieši dēļ šiem meliem ww2 izvērtās tik traģisks.
5 0 atbildēt

Pajautājiet sev kura tauta visvairāk ieguva no ww2, kas viņi bija pirms tam un kas ir tagad, un tas sniegs daudzas atbildes, ja vien spējat izdarīt loģiskus secinājumus

5 0 atbildēt

"Ja kādam ir kādas pretenzijas pret to, ka nepievienoju avotu zem raksta tas ir tāpēc, lai kāds neizdomātu pievienot nekvalitatīvu google translate rakstu ar drausmīgu tulkojumu."

 

Galvenais, ka tavs tulkojums ir labs, it īpaši "Veistenhāla centrs" utt. :) Un kā jau te atzīmēja, pāris fotogrāfijas nav pierādījums Holokausta neesamībai. Pārāk daudz liecību ir no aculieciniekiem, no Sabiedroto karavīriem, kas atbrīvoja ieslodzītos no nometnēm utt. 

4 0 atbildēt

Tā turpināt!  emotion 

3 0 atbildēt

Raksts interesants! ;)

Bet njā, arī mūsdienās, ja zin kur skatīties, ātri var atkost kurš attēls ir ar photoshop taisīts un kurš ne ;)

2 0 atbildēt

Ja vajadzīgo bilžu nav, tās uztaisa- tā tas ir arī mūsdienās. Un Tv nets arī liek iespaidīgas viena un tā paša ugunsgrēka bildes visur, kur vien kaut kas dedzis. 

2 0 atbildēt

Nu tie žīdi jau vienmēr izdoma melus.

2 0 atbildēt

žīdi vēl joprojām ir par daudz

1 0 atbildēt

Un tomēr, bija nežēlīgs karš, un mira entie tūkstoši cilvēku... iespējams to pašu nežēlīgāko nespēja iemūžināt fotogrāfijās, bet ierodoties pašam Auševicā, kur viss tagad ir aplūkojams, ir jūtama nāves "smaka". Pati tur biju... tas bija drausmīgi...

0 0 atbildēt

Kara laikā visi līdzekļi ir labi ja vien var ieriebt kādam. Bet ja pārcenšas arī nav veselīgi.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

ku daudz veci raksti uzlec emotion 

0 0 atbildēt

Pa smuko! ;)

0 0 atbildēt