local-stats-pixel fb-conv-api

Ak, kas par valsti bija! Ak, kas par valsti...#217

799 3

Bija tāda valsts – PSRS. Kā zināms, misters Putins šīs valsts sagrāvi uzskata par lielāko kļūdu, kādu vien varēja pieļaut. Tad nu varam palasīt laikabiedru liecības par šo Leiputriju. Stāsta Krievijas krievi, kuriem klājās salīdzinoši grūtāk, nekā Latvijā dzīvojošajiem.

799 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://gigamir.net
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Nē, nē, tur noteikti ir pielikts ārzemju spiegu pirksts, lai nabaga padomju cilvēks nevar atpūsties emotion Jo īpaši par tiem palagiem emotion

21 0 atbildēt

Ha, tagad ir pieejami 100 veidu siera izstrādājumu. Bet siera vispār nav emotion

13 3 atbildēt

Varēja iztikt bez tā CCCP. SIEG HEIL!

8 0 atbildēt

Es ar atceros tos laikus, bija vel ari tas ka apkart vieni krievvalodiigie, kuri latvieshiem splaava sejaa un blatoja, kko ari muldeja ka vini muusu glaabeeji, tikai nu nez pec vecu cilveku staastiitaa, sanaak ka vini aplaupot zemnieku saimniecibas, atnemot lopus un nogalinot pashus saimniekus... taa glaabushi muus!

Lab ka pec padomju savienibas sabrukshanas no shejienes daudzi aizvaacaas, ja nebutu aizvakushies tad tagad butu pilnigs pipec un ja godiigi domaju ka mes latvieshi neko nespetu izdarit, lai krievu valoda neklutu par vienigo oficialo valodu Latvijaa, janu vienig uzsaakot asinspirti. Karoch veel viegli tikam cauri.

7 0 atbildēt
Ir pat vēl trakākas lietas par odekalonu lietotas (pēc nostāstiem). Pati vēl biju maziņa tai laikā, lai interesētos par kko tādu.
3 0 atbildēt
Kā tu zini ka es nevaru? Un pēc kā tu spried par manām prāta spējām. Saukt mani par muļķi, parāda par ļoti augstu intelekta līmeni. Labi ka visi nav tādi muļķi kā es. Citādi tev nebūtu ko komentēt.!
1 0 atbildēt

Tā arī sauca tos studentus, kuri dzēra odekolonu, jo tas bieži vien viegli smaržoja pēc kāda aromatizētāja, kādu tolaik atļāvās pievienot.

0 0 atbildēt

Starpiba- ar apliecibam sinis laikos.

0 0 atbildēt

Tie bija studenti-zilīši, kuri sagrabināja kapeikas un tad lēma, ko pirkt, štruntīgu vīnu vai odekolonu, kas principā bija tīrs etilspirts... emotion

Turīgākie študenti varēja atļauties nopirkt Vana-Tallinn vai kādu no pašmājas grādīgajiem.

0 1 atbildēt

Ok bija tā ka daudz kas nebija. Bija daudz problēmu. 

Bet par to pašu auto. Padomju laikā opis varēja nopirkt jaunu 8 žiguli. Taga var atļauties sapuvušu pasatu. 

Padomju laikā varēja uzcelt māju. Tagad māju pat atremontet nevar. Ja sākumā dzīvoja komunālajā dzīvoklī. Bet 80. Gadu sākumā pabeidza celt māju. 130 m2. Cēla septiņus gadus. Bet bez kredīta!  Pamēģini šodien uzcelt māju ja strādā par mehāniķi šoferi. 

Varat daudz pukstēt. Bet bija daudz kas ko šodien parastais cilvēks nevar vairs atļauties. Piemēram to pašu atvaļinājumu. Pie melnās jūras. 

5 8 atbildēt