local-stats-pixel fb-conv-api

Aizmirsti, bet ne mazāk asiņaini terorakti kā mūsdienās11

612 0

Ne visi šausminošie terorakti ieiet vēsturē. Dažreiz, publika pilnībā par tiem aizmirst. Šajā rakstā par mazāk zināmiem teroraktiem, kas bija tikpat asiņaini un briesmīgi kā tie, par kuriem šausmināmies mūsdienās.

612 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
diemžēl šādi terorakti jau sākt palikt bez-maz-vai par ikdienu :/ gaidu to dienu, kad ziņās beidzot neredzēšu kaut ko saistītu ar terorismu un spridzināšanu..
15 0 atbildēt

Kas tā par mafiju, kas uzbrūk parastiem iedzīvotājiem. Cik zināms, īsta mafija tā nerīkojas. Viņu darīšana ir tikai gar viņu pašu mafiju lietām neizceļoties publiski.

12 0 atbildēt

Ja tā padomā tad šie terorakti notiek tikai tāpēc, ka civilizācijas un tautības nevar sadalīt zemes un vienmēr grib savu ietekmi ieviest citur. Piemēram Izraēla-Palestīna, Palestīnieši šo zemi apdzīvoja, bet tad pēkšņi pēc otrā pasaules kara it kā Palestīnai tika solīta arī sava neatkarīga valsts, bet tad pēkšņi nez kāpēc visu zemi iedeva Izraēlai. Tas pats arī ar citām tautībām. Pat pati ASV tuvajos austrumos tagad veic savas manipulācijas.  Proti viss sākas ar to, ka vienai pusei kaut kas neipatīkās un tad tas aiziet zig-zaga ciklā....

10 1 atbildēt

Naakamgad braukshu uz oktoberfestu. 

3 0 atbildēt
Labs raxts
3 0 atbildēt

Mums lidz sim ir veicies.

1 0 atbildēt

āRPRATS

0 0 atbildēt

Cerams Latvijā mēs to nesagaidīsim ...

0 0 atbildēt

zinu bisku jaunaaku terorraktu, tas laikam bija Francijā kur bija kautkads pasakums un terorists ar smago mašīnu izbrauca cauri cilvēku pūlim nogalinot 80 cilvēkus smagais nobrauca tālu, bet policija vēlāk nošāva smagā vadītāju

1 4 atbildēt