local-stats-pixel fb-conv-api

Ādolfa Hitlera mīlas lietas.2

A. Hitlera piedzīvojumi mīlas frontē.

Sadzīvē tēvocis Dolfs (A. Hitlers) , kā viņu dēvēja draugu bērni, bija kluss, jauks patīkams cilvēks, kas labprāt spēlējās ar mazajiem, runāja par mūziku un mākslu, baudīja Vāgneru.

Koš vīnes laikiem kautrīgi mēģināja izsekot sievietes. Tomēr viņa centieni pēc iekarojumiem mīlas frontē bija visai neveikli. Viņš kautrīgi un nesekmīgi mēģināja uzmākties draugu sievām un mazgadīgajām meitenēm...

Hitlera bijušās sirdsdāmas - Mariju Reinarti Ādolfs sastapa divdesmito gadu beigās. Viņai bija 16, viņam 37. Ādolfs Mariju jeb Mimī savaldzināja, noskūpstija un tad sāka stāstīt par savu diženo misiju, blondiem bērniem, kas viņiem būs, un beigās pameta meiteni novārtā. Mimī mēģināja pakārties pie durju roktura, bet neveiksmīgi.

Nākamis apbrīnas objekts bija - māsasmeita Gēlija Raubala, ko viņš lutināja un apbrīnoja, tik lielā mērā , ka nabadzīte aiz āusmām nošāvās ar Hitlera ieroci.

Ir versija kad pats Hitlers nošāvis, aiz greizsirdības, un pateicoties ietekmei uz Minhenes tiesībsargājošajiem spēkiem, pārvērtis par pašnāvību.

Pasludinājis, ka nekad neprecēšoties, hitlers pievērsās Evai Braunai, precīāk sakot - viņas kājām. solījumu neprecēties un veltīt visu savu sksualitāti tautai Hitlers lauza dienki pirms savas nāves, kad Braunas jaunkundzi tomēr apprecēja.

Klīst runas pr Hitlera dīvainajiem seksuālajiem fetišiem. Viens no tiem - viņš dzīvojis vecpuisī tādēļ, lai vācu balsstiesīgās sievietēs saglabātu seksuālo iekāri pret sevi - un tiku ievēlēts.

69 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

raksta tēmai nav ne vainas. tikai nākamreiz lūdzams pārlasi pirms publicē. drukas kļūdas liedz izbaudīt.. emotion

3 0 atbildēt

Veltīt savu seksualitāti tautai. - Hahaha, es nomiru. emotion

 Starpcitu - jauns būdams, Dolfijs iemīlējās , ja nemaldos, savā skolas biedrenē - ebrejietē, bet bija pārāk kautrīgs, lai ar viņu kaut reizi aprunātos.

2 0 atbildēt