local-stats-pixel fb-conv-api

50 interesanti fakti, kuri Tevi noteikti pārsteigs.7

103 1
« 1  2  3  4  5 »
103 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

1. Skype var lietot Ķīnā; piedevām tas nav sociālais portāls.

2. Parēķināju, cik lieli baseini tie sanāk. Vidējam cilvēkam sanāktu piespļaut divus baseinus ar dziļumu 1.5m un 3 x 3 m platību. Tas vairāk izskatās pēc paliela kubla kā peldbaseina.

3. Hipefīļi piedzīvo erotisku sajūtu, pieskaroties arī ādai, matiem un vilnai, it īpaši, ja tas viss atrodas intīmu ķermeņa vietu tuvumā. Tas reāli ir seksuāls fetišs, nevis audumu taustīšana.

5. Polārlāči dzīvo ziemeļos, Arktikā. Pingvīni dzīvo dienvidos. Neviens polārlācis savvaļā nekad nav sastapis nevienu pingvīnu, kur nu vēl apēdis.

8. izņemot vienu fiktīvu stāstiņu un simtiem “random facts” kompilāciju netā, neeksistē neviens avots, kas to apliecinātu.

9. Ja runā par Vašingtonu un vispār tiem laikiem, jāatcerās, ka ir liela atšķirība starp “marihuānu” un “kaņepi” (Vašingtons audzēja kaņepi). Iespējams, viņš to arī smēķēja, bet teikt, ka viņš vienkārši audzēja marihuānu nu galīgi nevar.

10. Kā tad piemēram ar āboliem?

Es saprotu, ka tas ir īzī pīzī - paņemt kkādu listi, iztulkot un iebāzt rakstu, bet varbūt reizēm ir vērts nedaudz iedziļināties tajā, ko publicē. Vismaz man personīgi bija interesanti ņemt katru "faktu" pēc kārtas un kritiski izvērtēt, vai tās ir pilnīgas muļķības vai nē, tā var uzzināt arī daudz nesaistītu lietu.

9 1 atbildēt
25 .pirmie un pedejie .emotion
1 0 atbildēt
Neparsteidza, minuss
1 1 atbildēt
Nav brīnums ka pirmdiena tiek dēvēta par nedēļas sliktāko dienu
0 0 atbildēt