local-stats-pixel fb-conv-api

2050. gadā jauna cilvēku ēra.21

74 3

Sveiki, nav noslēpumus ka mēs esam radušies no pērtiķiem evolūcijas rezultāta. Bet nu ir klāt jauna informācija ka mēs piedzīvosim jaunu cilvēku ēru ap pēc 40 gadiem. Iespējams dzīvosim arī ilgāk,sievietes spēs dzemdzēt arī vecākas būdamas. Bet nu cik daudz tur taisnības, es nezinu.
2050. gadā uz Zemeslodes dzīvos pilnīgi jauns cilvēka tips, kas būs noformējies radikāli jauno tehnoloģiju, uzvedības modeļu izmaiņu un dabiskās atlases rezultātā.

Pie šāda secinājuma nonākuši Globālā Smadzeņu institūta pētnieki Kadela Lasta (Cadell Last) vadībā, kuri savu pētījumu publicējuši žurnālā Current Aging Science
Rakstā tiek apgalvots, ka cilvēce pārdzīvos nopietnu evolūcijas pāreju - mazāk nekā pēc četrdesmit gadiem dzīves ilgums būs pieaudzis, bērnus radīt cilvēki spēs arī vecumā un ikdienas darbos paļausies uz mākslīgo intelektu.
Savos 80 vai 100 gados jūs radikāli atšķirsieties no tagadējiem vectētiņiem un vecmāmiņām," žurnālā raksta Lasts, kurš piebilst arī to, ka lielāko laika daļu tuvās nākotnes cilvēki pavadīs virtuālajā realitātē.

Daudzi evolucionisti uzskata, ka 2050. gadā cilvēka mūža vidējais ilgums būs 120 gadi, bet Lasts apgalvo, ka nākotnes cilvēkiem būs izteikta dzimumnobriešanas aizture.
PIELIKU KLĀT ARĪ DAŽAS INTERESANTAS UN SMIEKLĪGAS EVOLŪCIJAS BILDES.:DDD

74 3 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Tad jau redzēsim kā būs. emotion

4 0 atbildēt

Pēdējais, gadījumā nav Čaks Noriss?

3 0 atbildēt
Nevaru nepiekrists. Šeit ir ļoti maz cilvēku, kas pētī informāciju dziļāk. Izdzirdēja, ka Darvins izziņoja evolūcijas teoriju, saņēma Nobela prēmiju un miljons urravas no visiem pasaules zinātnikiem un viss - ar to visa domāšana apstājās. Kā saka, ja pateica, tad pateica, muļķu baru līdzi tik pavilka. Darvins savā dzīves nobeigumā sāka stipri apšaubīt evolūcijas teoriju, jo daudz kas vairāk nesakrita un parādijās pirmie teorijas robi. Bet šeit tauta izdzirdējusi kādu kliedzam "Māja deg! Māja deg!" apstiprinoši purina galvu, bet kur māja deg, kas deg, tas jau vairs nevieju neinterisē. Ja dūmi iet, tad viss kārtībā - taisnība.
2 0 atbildēt

Mana teorija - visi spaidīs mobilos vēl vairāk, tie kas to nedara, tie arī nedarīs nākotnē. Sīkie pīpēs spaisu, drāzīsies pa stūriem un par jaunajiem vecākiem kļūt būs normāli 13 gados, visi dzīvos kur nu kurais un kā nu prom. Dombrovskis no Briseles turpinās kladzināt, ka Latvijā ir ekonomiskā izaugsme un kāds tajā ir veiksmes stāsts.

1 0 atbildēt

*****, raksta autoram labs niks

1 0 atbildēt

smadzenes būs 3 litru burkā ar pieslēgtiem elektrodiem, caur kuru varēs visu dienu tusēt virtuālajā realitātē. Virtuālo ķermeni varēsi izvēlēties kādu vien tīko! Vai pamainīt. Kā drēbes. 

Virtuālā vide būs tik advancēta, ka arī virtuālu narkotiku/seksa sajūtu varēsi "nopirkt". Kādas sekas tas atstās uz neironiem un garu no pārlieku biežas lietošanas, tas ir cits jautājums...

1 1 atbildēt

Evolūcija vairs nav teorija.Tas ka Darvins atmeta viņai ar roku,nenozīmē ka tagad evolūcija ir nepatiesa.Tu vari neticēt evolūcijai,bet patīk tev tas vai nē-viņa ir patiesa un tu pats to vari pārbaudīt.Tu pats esi dzīvs piemērs evolūcijai,jo uz cilvēka daudz atavismu ir saglabājies,tādi kā apendicīts,gudrības zobi,spēja kustināt ausis,apmatojums,astes kauls u.c. Mūsu starpā ir citu rasu pārstāvji.Viņi ir maiņijuši savu ārieni ģeogrāfiskās izolācijas ceļā,kas arī ir no evolūcijas paveidiem.Viņi pielāgojās videi kurā viņi dzīvoja.Āfrikāņi ir melni jo viņu organisms izstrādāja pigmentu melanīnu,lai viņi neiegūtu apdegumus un ādas vēzi no karstās saules.Cilvēks pats no sevis neradās,viņš radās miljardiem gadus ilgā evolūcijas ceļā,mēs visi esam cēlušies no pirmajiem organiskajiem savienojumiem.Varbūt ar laiku tu paliksi gudrāks un sāksi domāt ar atvērtu prātu,būsi gatavs ielaist savā prātā zināšanas,nevis tikai to,ko stāsta baznīca.

0 0 atbildēt
apollo.lv
0 0 atbildēt
Autora uzskati kā pērtiķim. Es zinu, ka cilvēks attīstās, taču ticu reliģiskajai teorijai.
0 0 atbildēt

Tu ko,par tiem pertikiem vel tici?

1 2 atbildēt

AMERICA emotion

1 2 atbildēt