local-stats-pixel fb-conv-api

2 pasaules karš Latvija: Latvijas ebreju kopienas iznīcināšana14

176 2
176 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Lai atdod no Parex bankas izzagto miljardu, tad parunāsim par pārējoemotion

6 0 atbildēt

Nu bļāviens... kā viņi vispār izdzīvoja līdz mūsdienām, ja tik ļoti visus iznīcināja? Bez tam, ilgi par ebrejiem nav runāts, ka atkal jāpažēlo?

6 1 atbildēt

latvijā pirms kara nekad nav bijusi nekāda ebreju kopiena. jo nebija nekādu ebreju. bija tikai žīdi. sevi cienoši žīdi nesaucas jevreji... 

3 1 atbildēt

Pa maz viņus apslaktēja!

4 2 atbildēt

Cepuri nost un kāju virsū par šādiem rakstiem. Respect!

2 1 atbildēt
Vaciesus nenomelno- vini jau sen pashi ir atzinushi ka slakteja ebrejus,atbildot ar gadu desmitiem ilgaam kompensaciju izmaksaam.Krievi turpretim vel shobaldien melo un liekuljo ka saakot no 1940.gada shie nav pastradajushi noziegumus pret cilveeci,un nevienu tautu neesot centushies izniicinaat. Vaacieshiem vismaz ir mugurkauls atziit savu vainu- krievu locekljveidiigie to nespej pat lidz shodienai.
1 0 atbildēt

Nu bet cilvēki vienagala ir... Un tad jau tā pat, putins ienāktu latvijā un izdarītu tā, viņš ari pateiktu ka tie latvieši nav neko labu izdarījuši, ja uz jūs būtu vietā nezinu vai   laimigi butu...

1 1 atbildēt

Ej tu nost - 24k ebreju dziivoja Riigaa....

0 0 atbildēt

Visai pretrunīgi fakti , arī parspīlejumi. 1936 gada tautas skaitīšanā Latvija ir minēti 36 000 žīdu tautības cilvēki, šajā rakstā jau 100 000. No kurienes piecu gadu laika uzradās 54 000 ? Dzimstība ta nevar būt un migrācija arī nē, no nacistu okupētajām teritorijām žīdu tauta muka uz ASV nevis uz ziemeļeiropu. Jo vairāk lasu par holokausta tēmu jo vairāk jautājumu rodas. Pirmskara dati un par žīdu skaitu Eiropā un pēckara dati par holokaustā nogalināto žīdu skaitu nesakrīt. Ja salīdzina šos datus tad sanāk ka nacisti nogalināja divas līdz trīs reizes vairāk žīdu nekā viņu vispār Eiropā bija . Nesakrīt arī iedzīvotājau skaits Izraēlā (Toreiz vēl nebija Izraēlas, bija teritorija kuru tagad sauc par Izraēlu) Pirms kara tur dzīvo desmit reiz mazāk cilveku neka pēc kara.

Nekadā gadījuma nenoliedzu žīdu iznīcināšanu un pazemošanu , esmu par to dzirdējis no vecāka gadagājuma cilvēkiem kuri bija aculiecinieki šiem notikumiem. Ir tikai jautājumi par patieso skaitu . Kā arī jautajumi par ss vienību nacistu armijas sastāvā kura dienēja tikai žīdi , pēc dažādiem datiem no 15 000 līdz 20 000 cilvēku , oficiāla vēsture klusē, laikam jau nebūtu korekti pieminēt.

Daži var būt cepsies par to ka žīdus saucu par žīdiem. Paskaidroju ka LPSR augstākā padoma 1947 gadā pieņēma dekrētu vārdu žīds aizstāt ar vārdu ebrejs. Tātad liela daļa no Latvijas iedzīvotājiem pakļaujas LPSR likumiem ?????

0 0 atbildēt
Būtu tie ebreji kautkā savākti un sagatavoti cīņai pret fašistiem...
0 1 atbildēt
Pff uz tiem čigāniem ,neko labu nav izdarījuši!
1 2 atbildēt