local-stats-pixel fb-conv-api

10 visļaunākās vēstures personības14

135 0

Ļoti iespējams, ir vēl daudz citu vēsturisku personību, kas varētu atrasties šajā topā, bet šie konkrētie cilvēki slaveni ar savu milzīgo nežēlību. Dažas aprakstītās epizodes varētu šķist nepatīkamas, bet ceru, ka tas nemazinās jūsu interesi lasot šo rakstu! ;)

135 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

nāvessods visiem būtu par "maigu"......

7 1 atbildēt

Vārds ''ļauns'' ir banāls un tam nav nekāda sakara ar realitāti.

Himlers bija vairāk kompleksains nūģis, kurš pakļāvās Hitleram, nekā ļauns ģēnijs. Pie tam baigais jau nu ''ārietis''.. izskats kā aziātam. Hitlers holokaustu neplānoja, viņš deva mājienus ka grib lai ebreji pazūd no Eiropas un tad no apakšas nāca iniciatīva. Reinhards Heidrihs bija lielāks kretīns par iepriekš minētajiem cilvēkiem, kuriem uzvārds sākas ar H.

Ilse Koch.... man viņu žēl, jo viņa tika apcietināta pamatojoties uz smieklīgām apsūdzībām, kuras netika pierādītas. ''Izgriestie tetovējumi'' utt ir pasaciņas, un tām sen neviens netic. Diemžēl Ilzi K. joprojām sauc par Buhenvaldes kuci.

Jiang Quing... wtf, Kultūras revolūcija bija Mao vadīta. Pēc viņa nāves vainu uzvēla šitai tantei un citiem, lai neaptraipītu ''vadoņa'' labo slavu. Viņas vietā bija jābūt Mao.

Labi ka Pols Pots nav aizmirsts. Staļina 60miljoni ir milzīgs pārspīlējums, pat pieskaitot kara upurus. 20milj būtu tuvāk realitātei.

5 0 atbildēt

"Buhenvalda kuce" emotion

2 0 atbildēt

un kur ir Staļins?

2 0 atbildēt

riktīgi labs raksts!

thanks! :)

1 0 atbildēt

Dzīvoju Vācijā, esmu apskatījusi Buhenvaldes koncentrācijas nometnes teritoriju, tagad tā ir kā piemiņas vieta un muzejs. Dažas vietas tur redzot *cionāli bija ļoti smagi... Bet zinot to kādas izskatījās saglabājušās bildes, šo "Buhenvaldes kuci" nav grūti tur iztēloties. Taču visi, kuri tur "strādāja" jau sen, manuprāt, bija šķīrušies no prāta tajā laikā. Ļoti skumji.

1 0 atbildēt
1 0 atbildēt

Vēl Elizabeti Batoriju vareji pievienot.

0 0 atbildēt

jaukas personibas

0 0 atbildēt

Vlads Drakula bija jāpievieno. Un kāds asīrietis. emotion

0 0 atbildēt