local-stats-pixel fb-conv-api

stāvokli, kad sirds pukst, bet smadzenes jau mirušas - sauc par komu ...10

... jeb parunāsim par tikumību un netikumu sabiedrības izpratnē !



113 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Ārkārtīgi labs raksts. Es tikai gribētu vēl piebilst, ka ar šo visu "minoritāšu" tiesību uzbāzīgajiem centieniem tikt cienītām un respektētām tiek apdraudēta demokrātija, jo, kā zināms no definīcijas, demokrātija ir vairākuma diktatūra, nevis mazākuma šantāža.

7 1 atbildēt

Esmu gatavs mīnusiem, bet šim rakstam ir divas lielas, nopietnas problēmas. Pirmā - lielas cilvēku grupas tiek ģeneralizētas un novestas līdz atsevišķu ekstrēmistu viedokļiem, nedodot nekādu pamatojumu. Cilvēki ir daudz sarežģītāki par vienkārši viedokļiem, un neviens nedrīkst teikt ka pilnībā saprot iemeslus aiz kāda cita domām, kur nu vēl veselu grupu domām. Otrā problēma - viss raksts ir balstīts uz emocijām, nevis veselo saprātu un loģiku. Mēs tiekam baidīti ar vienas grupas ekstrēmistu viedokļiem, bez iespējas saprast kāpēc tad dažādiem cilvēkiem ir dažādi viedokļi. Šādi raksti netiek veidoti lai izglītotu vai pārliecinātu cilvēkus par kaut kādu situāciju, vienīgas, kas tiek panākts - cilvēki ar sakrītošiem viedokļiem jūtas labi par to ka citi domā tā pat. 

3 1 atbildēt

Īstenībā to sauc par sirdsapziņu, jo tad domā nevis galva, bet sirds.emotion

1 0 atbildēt

Manuprāt,šo rakstu,reti kurš izlasīs līdz galam,jo nedomāju,ka 8-14gadīgiem sīčus tas aizraus! (lielākā daļa sp.lv users). Raksts labs!

0 0 atbildēt