local-stats-pixel fb-conv-api

spēles kuras palīdzēja dzīvot5

28 0

šeit apkopotas tās spēles kuras spēlējot bijuši īpaši brīži. (visas video)

Pirmā spēle būs - LSD Dream Emulator. šo es spēlēju šodien un vakar, jo vakar atklāju. šai spēlei principā nav nekāda mērķa, ir tikai sekas. neviens to nav izgājis pilnībā un tur ir neskaitāmas iespējas. spēle itkā iznākusi 1999. kuru veidoja kāds japānis 10 gadus. tā nav ieguvusi praktiski nekādu dižo popularitāti. dažiem šī spēle izraisa lēkmes, izbīļus, paranoju. manuprāt tā ir interesanta bezjēdzīga laika pavadīšana, BET tur Vienmēr ir kaut kas savādāks - mūzika, vizuālais attēlojums, un dīvaini tēli.

POLYBIUS - spēle kura parādijās 80tajos kā arkādes spēle, bet tad kad tā izraisijusi lēkmes, neadekvātu rīcību, pamatīgas atkarības un pat letālus gadijumus tā ir mistiski pazudusi un informācija kas un kā tiek slēpta. šobrīd visā pasaulē ir saglabājušās dažas oriģinālās spēles, bet arī slēptas. tagad to var ielādēt no interneta un spēlēt datorā, bet nez vai palikušas apslēptās ziņas. tomēr tā joprojām izraisa atkarību. es to nospēlēju veselu dienu bez apstājas. un tad vēl pēc kāda laika tāpat. kopš tās reizes man tā ir uz ekrāna bet es to neveru vaļā.

TIME FCUK - agdievs, šī spēle mani divas reizes izvilka no depresijas. varēju spēlēt dienām ilgi, un tā joprojām rada tādu noskaņu itkā viss būtu kārtībā un tu dzīvo pasaulē kur nav svarīgi ko tu dari. manuprāt mīļākā un mājīgākā online spēle. pats arī izveidoju 3 līmeņus (newgrounds) saucās ''my world'' ''art not game'' un ''impossiluck''. just awesome.

DON'T STARVE - spēlēta šī gada sākumā, kad laikam biju nedaudz apslimis. atceros spēlēju silti ietinies segā ar tēju. tādas atmiņas vairs nedabūšu, nu bet gaidu ziemu kad varbūt atkal uzspēlēšu. principā diezgan viegla un samērā interesanta spēle kuru iesaku visiem pamēģināt. tā ir savādāka nekā pierasts.

LIMBO - spēlīte kuru var paspēlēt kad tiešām ir garlaicīgi. un tumšs. lieliski efekti.

WORLD OF GOO - sen spēlēta, laukas atmiņas.

gandrīz aizmirsu - SLENDERMAN GAME - šad tad var paspēlēt.















28 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Tu Spēlē Polybius?

 

Nu Nu Nu, es tev aizrādu, cik tas bīstami ir!

3 1 atbildēt

Slendera līdzīga versija man reiz bija uz android, rokas vienmēr svīda, piekāš  emotion

1 0 atbildēt

Silti iesaku Scribblenauts :)

0 0 atbildēt