local-stats-pixel fb-conv-api

par sunīti Ventspils novada...15

64 21

Visi noteikti ir lasījuši par Ventspils rajonā atrasto ,sasieto sunīti. Linku uz rakstu ielikšu beigās. Kas mani šajā visā satrauc ,nav tas, ka tā var izturēties pret dzīvnieku, vienmēr gadās kāds , kuram nav visi mājās ,bet gan šie, it kā, iejūtīgie un žēlabainie cilvēki, kas gatavi ar to sadistu velns zina ko izdarīt ,bet paši sevi uzskata par svētajiem. Cilvēki , Jūs jau ar saviem liekulīgajiem komentāriem pierādiet , ka neesat ne ar ko labāki par šo cilvēku, ja to tā var nosaukt! Komentētāji ir gatavi nolinčot, apmētāt ar akmeņiem, uzsēdināt uz skudru pūžņa utt. smiekli nāk lasot Jūsu komentārus, bet tā vietā ,lai vaimanātu par kaut kādu duksi Jūs nepamanāt ,ka kaimiņos kāds sēž bez darba ,ilgstoši, kāds nav ēdis šodien utt. Uz kurieni iet mūsu līdzcietīgā sabiedrība ,kas ir gatava līdzcilvēku dzīvu aprakt ,bet redz sunītis tiek mocīts, tā nevar..

Jā ,varbūt esmu necilvēks, bet mani vairāk uztrauc kāds cilvēks, kas nevar atrast darbu nekā kaut kāds duksis, man diezgan paralēli ir tas ,kas notiek ar citiem ,bet pēdējā laikā cenšos palīdzēt līdzcilvēkiem, esmu kādu iekārtojis darbā ,kādam palīdzējis tikt galā ar auto problēmām , kādu vnk. uzklausījis utt.. bet Jūs vēl joprojām lopu vērtējat augstāk par cilvēku. Tāpēc nebrīnāties, ka tiesa cilvēka dzīvību vērtē pāris simtos vai tūkstošos latu (eiro) ,jo Jums jau svarīgāks ir suns ,varbūt aizdomājaties ,ja ir ar ko , ka cilvēka dzīvībai ,tomēr ir lielāka vērtība ,nekā dzīvnieka? Tad nebūs tā vilšanās mātei, kura zaudējusi nelaimes gadījumā bērnu jābrīnās, ka tiesa tā dzīvību novērtējusi ar pārsimts latiem ,jo Jums jau svarīgāks ir suns..

Tāpat visiem tiem, kam liekos necilvēks ar saviem provakatīvajiem komentāriem TVnetā ,atcerēties ,ka neviens Jums neliek līst citu cilvēku dzīvē ,ņemt kredītus un saražot bērnus un pēc tam raudāt ,ka nespējat tos pabarot ,par to vajadzēja domāt pirms iebāzt ,beigt vai pavērt kājas - uzņemieties par savām rīcības sekām atbildību.

http://www.tvnet.lv/zala_zeme/miluli/506844-varmaka_pamet_suniti_ar_kopa_sasietam_kajam_un_aizsietu_muti

64 21 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mana nekaunība
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Man ir galīgi pie vienas vietas, ka kimiņu Stjopa sēž bez darba, viņš var pats par sevi parūpēties, ja to grib, ja negrib un slinkums, vienmēr pastāv iespēja nosvērties striķī. Kas attiecas uz dzīvniekiem, tad lūk, tiem nav augstākā saprāta, tādējādi viňi (tieši piejaucētie) ir atkarīgi no cilvēka, tādējādi, ja cilvēks, būdama "augsti attīstīta" būtne ir spējīgs suni izmest no braucošas mašīnas (tā vietā, lai aizvestu kvai uz patversmi) tad manās acīs tāds cilvēks ir zemāks pat par sūdu mušu, un galīgu vienalga, vai tādu nobrauc, nosit, nošauj. Tā lūk.
8 0 atbildēt

dīvaina tā cilvēka daba... lai arī neesmu suņu mīlis, bet tomēr man tā dukša būtu vairāk žēl, nekā šī raksta autora. pie tam nešaubos, ka tam sunim prātiņa ir vairāk, nekā šo sūdu sarakstījušajam cilvēkam.

kas attiecas uz neadekvātajiem komentāriem tvnetā- nav ko brīnīties, ir bezgala daudz stulbu cilvēku, kas nekautrējas savu stulbumu izrādīt komentāros vai arī rakstot tādus rakstus kā šis.

vispār īsti nesapratu autora gudro domu- vai vajadzētu ļaut mocīt dzīvniekus, jo kāds nevar atrast darbu?

8 1 atbildēt
labi ka Vp ir čigāni.ir ko vainot:D
3 1 atbildēt

ar tādu gramatiku, Tev ,neko labu pateikt nevaru...

2 0 atbildēt

raksta jēgu Tu neuztvēri..

2 0 atbildēt
tu-cilvēks! pluss
2 1 atbildēt

Tavs domu gājiens ir tomēr savā ziņā patiess. +  Man ir žēl sunuķa, ir žēl cilvēku, bet ko tur, kāda dzīve katram ir dota, tāda jādzīvo.

 

Ir labi , ja kāds pabīda domāšanu uz pareizo pusi. 

3 2 atbildēt
Muļķīgs raksts, muļķīgi ir arī tērēt savu laiku komentējot tvnet, savukārt no tvnet puses ir neiejūtīgi ļaut komentēt, to, kam komentārus nevajag. Humānisms un cilvēcība ir katras dzīvas būtnes cieņa. Runājot par liekulību, tavs raksts liekas tikpat liekulīgs, uzsverot, cik Tava domāšana ir pareiza.
1 1 atbildēt

Riktīgu bezsakaru esi uzrakstījis bet nu tas ka tu esi kretīns ir pilnīgi skaidrs. Jo iejūtīgam cilvēkam ir žēl visus kam ir nodarīts pāri bet tev to nesaprast.

0 0 atbildēt

pirms ņemt no patversmes dzīvnieku ir arī jāapdomā - vai varēšu par viņu pienācīgi parupēties - vai varēšu pabarot, nevis paņemu un iemetu stūrī , kaut kad pabaroju, kad nav slinkums izvedu ārā 

0 0 atbildēt