local-stats-pixel fb-conv-api

Padomi, kas tevi varētu interesēt un tev noderēt!28

1222 2

Šeit, lūk, arī iepriekšējā daļa:

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Padomi-kas-Tev-var-noderet/710300

1222 2 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Parasti netīro pannu problēma rodas tieši pirms ēdiena gatavošanas un pāris stundas galīgi nelīdzēs. emotion

41 0 atbildēt

Man gan ceptiem kartupeļiem uzkaisot sāli tauki sprakšķ kā traki. Laikam panna vainīga :) Bet zinu ko citu- ja ir parastā, malkas plīts, tad uasprakšējušo tauku dūmošanu var novērst tiem uzkaisot sāli. Tas no pieredzes :)

11 0 atbildēt

super fakti:) pie konjaka var pielikt to,ka vislabākais veids kā iegū pasniegšanas temparatūru ir pasildīt ar roku glāzes apakšu ar jau ielietu konjaku.

4 0 atbildēt
Es kad pieberu sali, tad sak vel trakak spraksket.
4 1 atbildēt
"Tāpat ar parafīnu ieziež atslēgu,kura grūti griežas." WD40.
4 1 atbildēt

3. un degvīns .degvīns?

3 0 atbildēt

nākamreizkad cirtīšu malku notiekti pamēģināšu ierīvēt ar sveci. esmu tik daudz palaidis garām :D

3 0 atbildēt

izcili padomi

2 0 atbildēt

ķemeros odus nespēs atbaidīt pilnīgi nekas emotion

2 0 atbildēt

hmm interesanti!emotion

1 0 atbildēt

Tā vien niezēja nagi ielikt mīnusu par "atmiekšķētos" un "cepjot". :D Šausmas. Labi, ka man ir add block.

3 2 atbildēt

Cepot nevis cepjot bet tā raksts kvalitatīvs un labs + no manisemotion

1 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Ka var atbaidit odus? emotion
0 0 atbildēt

Pie favoritiem!emotion

+

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Vis jau skaisti, bet varēji jau mazgadīgo portālā nelikt alkohola pasniegšanas temperatūru emotion

0 11 atbildēt