local-stats-pixel fb-conv-api

"Zilais Valis" upuri (2.daļa)24

221 0

2.daļa

"Sabiedrību attīrošā" spēle "Zilais Valis" strauji izplatās visā pasaulē, arī Latvijā. Šajā rakstā aplūkosim dažus šīs spēles upurus, palūkosimies uz pasauli viņu acīm un varbūt sapratīsim kāpēc viņi to izdarīja.

« 1  2  3 »
221 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

NU mazliet skarbi, bet dabīgā atlase, jo tik viegli ietekmējami cilvēki tāpat visu dzīvi taps izmantoti un dzīvojot Krievijā lielākā daļa nostrēbsies ļoti ātri, kas būtībā nemainīs viņu dzīves iznākumu un kvalitāti. Ja senči neseko līdzi bērniem, tātad viņiem ir pofig, un pie tādiem nosacījumiem nekas labs nesanāks 75% gadījumu, potenciāli alkoholiķi, narkomāni un noziedznieki. 

12 1 atbildēt

Stulbie slāvi, viņi ir tik tupi, ka pat neapzinās, ka ir izpuvušu smadzeņu zombiju pēcnācēji. Zilais valis varētu savā veida izbeigt to bezsmadzeņaino okupantu dzimstību!

8 0 atbildēt

Kāda dabīgā atlase? Pēc atstātajām zīmītēm var spriest, ka lietas grozās ap nihilstisku filozofiju.

Nihilisms = Filozofija ap eksistences bezjēdzīgumu. Neiesaku šajā tematā iedziļināties tiem kam ir tendence uz depresijām un nomāktu garastāvokli. Lai gan principā nevienam neiesaku. Nevajag indēt psihi.

So, nihilistiska filozofija, kas pavērsta pret emocionāli nomāktiem cilvēkiem, viegli ietekmējamā vecumā. Manuprāt apzīmējums ''upuri'' šajā gadījumā ir visai adekvāts.

9 1 atbildēt

Domāju, ka kaut kāda veidā tas, ko redzam Krievzemē, ir sava veida karma. Kara uzvarētāji, kuri tik daudz tautas ir spīdzinājuši, izvarojuši un iznīcinājuši.. Viņiem tas nāk atpakaļ citā veidā. Salīdziniet kara uzvarētāju - Krieviju ar kara zaudētāju - Vāciju. Es labāk tad esmu pie zaudētājiem.

7 0 atbildēt
Kā jau teicu iepriekšējā daļā ... Vienīgais kā man ir nedaudz žēl , ka nebiju blakus šitām debīlikēm kad viņas vēl bija siltas .
6 0 atbildēt

depresīvi emotion 

5 0 atbildēt
Damn emotion
5 0 atbildēt
Vlada Hasanova(3.bilde)gan bija smuka meiča!!!Žēl tikai, ka bija ar cāļa smadzenēm!!!emotion
4 1 atbildēt

Egoisti sīkie, it nemaz neiedomājās kādas ģimenei sekas būs pēc viņu aiziešanas

3 0 atbildēt

3. dalju

2 0 atbildēt

To pašnāvnieku grupu veidotājus  un iedvesmotājus pakārt aiz pautiem un turēt pie parašas.

3 1 atbildēt
Kapēc mani nepārsteidz tas ka te visi ir radījumi no urlandijas? Aa, pareizi, kā jau teicu, utainie ir stulbi jau saknē
2 1 atbildēt
Lielākā daļa meitenes,ko jūs darāt?
1 0 atbildēt
Otrajā ironija sit augstu vīni
1 0 atbildēt

kāds tur vel zilais valis ja tu esivstūlbs tad tu esi tikai lohi uz ko tādu parakstās. tās huiņas autoram savā ziņā ir taisnība sabiedrības attīrīšana no otbrosiem

1 1 atbildēt
"2015.gada 25.decembrī tā vietā, lai dotos uz skolu kā parasti Angelina devās uz 15 stāvu daudzdzīvokļu māju". Vai tad 25 decembris nav Ziemassvētki?🤔
1 1 atbildēt

LOL

1 1 atbildēt