local-stats-pixel fb-conv-api

Ziemeļkoreja sola līdz augusta vidum izstrādāt plānu uzbrukt Guamai24

161 1

Ziemeļkoreja izstrādās plānu līdz augusta vidum, lai palaistu četras vidēja darbības rādiusa ballistiskās raķetes uz ASV piederošo Guamas salu. Plāns tiks prezentēts līderim Kimam Čenunam, kurš pieņems lēmumu par tā īstenošanu, ceturtdien paziņojuši Ziemeļkorejas plašsaziņas līdzekļi.
"Hwasong-12.raķetes, kuras palaidīs Korejas Tautas armija, škērsos debesis virs Šimani, Hirosimas un Koiči prefektūrām Japānā,"teikts paziņojumā, citējot Stratēģisko raķešu spēku vadītāju Kimu Rakgiomu.
"Tās lidos 33567 kilometrus 1,065 sekundēs un ielidos ūdeņos 30-40 kilometru attālumā no Guamas. Ziemeļkoreja piebilda, ka ASV prezidenta Donalda Trampa "uguns un dusmu" izteikumi ir tukša muldēšana, sakot, ka viņa veselā saprāta trūkuma dēļ nekāds dialogs nav iespējams un viņš sapratīs tikai tad, kad pret viņu tiks pielietots absolūts spēks. Ziemeļkoreja apgalvo, ka turpinās cieši sekot līdzi ASV runai un uzvedībai.

Guama jeb Guamas Teritorija ir ASV piederoša neinkorporēta teritorija Klusā okeāna rietumos. Guamas galvaspilsēta ir Hagātņa. Lielākā pilsēta ir Dededo. Guamā atrodas svarīgas ASV Gaisa spēku un jūras flotes bāzes, kas aizņem lielu daļu Guamas sauszemes.
Kas jūsuprāt notiks tālāk? Kā Trampam tagad vajadzētu rīkoties? Vēl vakar viņš teica, ka, ja Ziemeļkoreja turpinās draudēt, tad viņi saņems uguni un dusmas, kādas pasaule vēl nekad nav piedzīvojusi. Ir skaidrs, ka Ziemeļkorejai ir pie pakaļas, ko Tramps saka un viņi tikai ņirgājas par viņu tāpat kā daudzas citas valstis pasaulē. Lūdzu izsakiet savu viedokli komentāros.

161 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000