local-stats-pixel fb-conv-api

Ždanoka aicina apgūt latviešu valodu10

66 0

Vakardien, kā jau kapitāla darba ļaužu pēctece Taņa ar sabiedrotajiem uztaisīja vienu jestru pasākumu Rīgas centrā. Nē, tā nebija kritiskā masa, tas bija gājiens pret melnā Kārļa ieviesto krievu skolu reformu. Tiesa, Kasjaks žurnālistiem gājiena un mītiņa laikā tā arī neizdevās saskatīt tos 40% Latvijas iedzīvotāju, kuri it kā ir krievi (tā tiek apgalvots visos Kremlim lojālajos medijos).

Skaidrs ir viens, ka uz šo pasākumu ieradās Latvijas krievu savienības vienīgais elektorāts. Pēc neapstiprinātiem avotiem, Ždanokai un co. tas bija smags trieciens, jo savienības redzamākie politiķi bija gaidījuši daudz lielāku atbalstu. Acīmredzot vairums jauno krievu ģimeņu nebaidās par savu bērnu sūtīšanu skolās, kur pakāpeniski mācības pāries tikai uz latviešu valodu. Viņi lielākoties ir atzinuši, ka savu kultūru spēs iemācīt saviem bērniem pašu spēkiem.

Protesta gājienā un mītiņā skolēnu vien bija labi, ja 5% no visiem sanākušajiem. Vairāk nekā 10 gadus atpakaļ bija pilnīgi cita proporcija. Tas tikai liecina par to, ka lielākai daļai skolēnu par Taņas iniciatīvu ir nospļauties un tie labprāt nākošajā dienā ies uz skolu. Lielākais kuriozs viss šajā ir tas, ka Kremļa atbalstītais „medijs” Sputniknewslv, atspoguļojot gājienu un mītiņu, norādīja, ka tajā piedalījušies vien ap 2000 cilvēku, turpretim Ždanoka ar saviem rokaspuišiem bija saskaitījusi 5000.

Kasjaks.lv rīcībā ir nonākušas pāris interesantas bildes no vakardienas pasākuma. Atvērta platforma diskusijai!

66 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

No 9.b klases meitenēm četras ir jau dzemdējušas, vēl 5 ir stāvoklī. Visām bērnu tēvi ir redzami pēdējā bildē. emotion

21 0 atbildēt
Patriekt visus krievu okupantus no Latvijas!
19 1 atbildēt
Par LATVISKU Latviju!!!
16 0 atbildēt

Incanti,kur izslavētais krievu lepnums,ka viņi kā aitas akli seko saviem izraēļu skolotājiem. Un kāda mārrutka pēc par krievu tautas aizstāvjiem uzmetušies frukti,kam nav ne grama slāvu asiņu. Vai Ždanoka,Pļiners un Ļindermans būtu nomainījuši nacionalitāti!?...ak jā,tais bildēs autors uzdod vēlamo par esošu,jo tos četrus fruktus izmeta no palīgskolas par nesekmību 23 gadu vecumā,nepabeidzot 4.to klasi emotion 

7 0 atbildēt
Te nekad nebuus Krievija....
7 0 atbildēt

Kā var nezin kurā paaudzē dzīvot Valstī un neapgūt Valsts valodu? emotion  

6 0 atbildēt
Pēdējā bildē 2.no kreisās maza veikala īpašnieks Rīgas mikrorajonā.brauc ar leksusu.dažreiz ar klientiem runā latviski.bizness iet no rokas.
3 0 atbildēt
Un tā vecene savulaik bija augstskolā lektore 😅😅😅😅
3 0 atbildēt
Par to kā Indija tika brīva no Angļu okupantiem, video otrajā daļā. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=354156081751148&id=353433425156747
0 1 atbildēt