local-stats-pixel fb-conv-api

Zaudēja svaru ar operācijas palīdzību!15

168 0

Iepazīsties ši ir 48 gadus vecā sieviete Amy viņai dzīvē patika divas lietas:
Pirmā : Ēst augstu kalorijas ēdienu
Otrā: Spēlēt viedeo spēles 24/7

Bet tad kādu dienu viņa izdomāja mainīt savus paradumus. Šajā raksta sākumā viņa sver 210 kg, bet tad viņa saprata, ka radikāli ir jāsāk mainīt visa sava dzīve un visas dzīves uzskati, par to kas ir labs un kas ir slikts.

Kā jau jūs redzējāt, ka viņai patīk gan ēst, gan spēlēt video spēles viņai jau 40 gadu vecumā sākās ļoti nopietnas veselības problemas:
Pirmā: Diabēts otrā pakāpe
Otrā : Kāju pietūkums
Trešā : Olnīcu sindroms

Viņa pēc visām trīs veselības problēmām saprata, ka viņa var nomirt, ja vēl dzīvos šādu dzīvi, bet tad nolēma zaudēt svaru un zaudēja svaru ar operācijas palīdzību, viņai principā izgrieza kuņģi un no samazināja vismaz uz trīs reizēm mazāku.

168 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

LV arī sādas operācijas veic, bet tikai tiem,kuriem  ir katastrofāls svars. Efekts iespaidīgs, godīgi sakot. Izeja, ja esi slims, vai bezgalīgi slinks.

7 0 atbildēt

Nebij vienkāršāk pacīnīties ar savām smadzenām ? Vienkārši neēst..... ak, jā ... "patika divas lietas: Pirmā : Ēst augstu kalorijas ēdienu. Otrā: Spēlēt viedeo spēles 24/7" - lieliska kombinācija...

0 0 atbildēt

 Kad šī operācija ir veikta, ilgu laiku cilvēku moca ŠAUSMĪGI MOKOŠAS SĀPES, kas patiesībā pilnīgi nerimstas visu atlikušo dzīvi. Visiem apaļajiem, laba motivācija: labāk nenonākt līdz tādam svaram, atturēties no pārmērīgas ēšanas, nekā jau kritiskā stāvoklī doties uz mokošu operāciju.

 Starpcitu: vai padomājāt, kādas viņai briesmīgas strijas? emotion

0 0 atbildēt

P.S. Man gan lielkas, ka viņa varbūt nav pati skaistākā, seksīgākā sieviete pasaulē, bet viņa ir diezgan seksīga.

0 0 atbildēt