local-stats-pixel fb-conv-api

Wilkiraine: "Ūdens tuvums mani uzmundrina"1

30 2

(Rakstīts īpaši http://spoki.tvnet.lv/) Ūdens tuvums - uzmundrina Mairu, par to varam pārliecināties ik uz soļa. Tostarp - balsojot šeit. Bet šeit saruna ar Mairu - otrā daļa.


Maira apsēžas pie gardas kafijas. Tepat Jūrmalā - Asaru rajonā. Silts, neliels un nedaudz sāļš vējš pūš no jūras puses. Bet...


- Kas ir "lietus sandales"?
Maira: - Jauns pasākums, kura nosaukums un ideja izdomāta Latvijā. Mēs ar producentu izdomājām, ka tas - kas mums patīk, ir jāpasniedz cilvēkiem, kuriem tas patīk...
- Un patīk?
Maira: - Attieksme ir piesardzīga. Latvijā pavisam lēni notiek. Bet ar to mēs (abi ar producentu - K.) rēķināmies, pasaulē uz lielā cilvēku daudzuma rēķina, viss iet drusku ātrāk. Tomēr arī lēni. Bet mēs zinām, viss - kas ir paliekošs - nāk lēni un pamatigi. Tas taču ir vecs teiciens.


- Popmūzikas biedrs Spy ar megadziesmu "Gagnam Style" uz savu atzinību arī gāja 10 gadu garumā...
Maira: - Pilnīgi pareizi, čalis svīda ilgu laiku, "sakasijās" tostarp ar amerikāņiem, bet tad sprādzienveidīgi šī atziniba atnāca. Daža paziņa, kura dzīvoja ASV, arī saka - standarts tur ir: ja 10 gadus "tu" smagi cīnies, tad klūsti miljonārs. Tagad mūsu interneta laikmetā - tas standarts ir izpleties pa visu pasauli.
- Kādu nākotni redzam "Lietus sandalēm"?
Maira: - Iesākumā lēnu, bet pēc tam sprādzienveidīgu.
- Kas tas vispār ir - "Lietus sandales"?
Maira: - Tas ir šovs, kad papēdīši satiekas ar ūdens šļakatām. Pēc parauga, ka amerikāņi 1947. gadā izgudroja "wet-t-shirts" jeb slapjo krekliņu šovu, mēs izgudrojām atkal ko jaunu. Ar ko pasaule bagātāka kļūs.
Lietus sandaļu šovs ir šovs izredzētajām, kurām ir veselīgas ambīcijas un veselīgi kompleksi. Bet kompleksi ar mērķi darīt, nevis nedarīt. Es zinu, ka vismaz dažām sievietēm šādi patīk rīkoties (staigāt).


- Mums tas klimats ir tāds, ka dabā varam darboties kādus mēnešus četrus, dažos gados pat vēl mazāk.
Maira: - Jā, un tamdēļ atļautajos mēnesos ir jārosas. Man ļoti patīk, un kamdēļ - jo es vispar ūdeni mīlu, un mīlu skaistus augstus papēdīšus....


- Un tagad lai iet ātrie jautājumu no dažiem skatītājiem, uz kuriem ir ātras atbildes?
Maira: - Jā.
* Kurpes bojājas ūdenī? - Jā, patreiz neražo speciālas tādas ūdens izturīgas, kas reizē ir skaistas. Ražo, bet tās ir tādas utilitāras, kas man dizainā nepatīk. Kurpes bojājas, gan lēnāk, vispār - ja tās lietojam. Manā gadījumā "viņas" izpilda speciālu misiju.
* Tā sievietes nedara! - Kādreiz sievietes nekā nedarīja, tikai kurināja pavarda ugunu un atstāja aiz sevis nākamo paaudzi.
* Dīvaini izskatās tas viss! - Un kas tad ir? Šodien daudzas pierastas lietas reiz bija dīvainas...
* Publika apsaukājas Tavā virzienā... - Lai saukājas, man šādi cilvēki liekas mazvērtīgi. Cauri jaušas skaudība, pašas negrib neko darīt, to kompensē - uzbrūkot darītajiem.
* Cenšas izzināt privāto dzīvi. - Labāk šo pašu enerģiju būtu tērējuši savās aktivitātēs un darbā. Vispār: salīdzinot garīgi bagātos ar garīgi nabagiem, tā ir atsevišķa tēma citai sarunai.
- Tā, sarunu pabeigsim gaišākās notīs. Darbs gaida...
Maira: - Un man nav laika pat īpaši kaut ko "blakus" soc-tīklos darīt. Pēc kāda brītiņa atkal parunāsimies.
- Paldies par sarunu!
Intervēja Komandors

30 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

Labi, ka paši to apjēdzam.

0 0 atbildēt